Aziz Kedi

Aziz Kedi

azizkedi@gmail.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Demet Akalın her hafta bir dilek gerçekleştireceğini açıklayınca, ben de hayranı olduğum ünlülerden yola çıkarak dilek listesi hazırladım

Yıldız sanatçı Demet Akalın Twitter’de “Bugün birinin hayalini gerçekleştrmeye karar verdim herhfta yapıcam bunu elimden gelğince” diye tweet’leyince çok güzel şeyler cereyan etmiş; sanatçı bir hayranına kıyafet göndermiş, bir diğerinin de babaannesiyle konuşmuştu. Sonuçta Twitter denen şey koskocaman bir gayya kuyusu. ‘Gayyayya koko cambo’ bir ortam. Ünlüsü, zengini, yüce gönüllüsü orada. Her an her şeyin olması mümkün. Bak, koskoca Ashton Kutcher, Ayşe Özyılmazel’in bir girdisini retweet’ledi.
Bunlar olunca benim içimi de hemen tatlı bir telaş sardı. Demet Akalın sevebilir ya da sevmeyebilirsiniz, fakat ya yarın hayranı olduğunuz biri böyle bir alicenaplık sergilerse? “Dile benden

DiLE BENDEN NE DiLERSEN
ne dilersen” derse? Şahsen hayranı olduğum ünlülerden yola çıkarak bir dilek listesi hazırladım (vişlist). Siz de yapın. Zira böyle durumlarda hazırlıklı olmak çok önemlidir. Siz “ay ne istesem” diye düşünürken birçok insanın sizi geçmesini istemem. Teşekkürler Demet Akalın. Umarım sözünün arkasında durur ve bunu gerçekten de herhfta yaparsın elinden gelğince.

İbrahim Tatlıses
Merhb. Bende bir tane 67 model Mustang var abi. Eğer saç ve bıyıklarınızı boyadığınız boyanın rengini ve tonunu söylerseniz arabamı o renk siyaha boyamak istiyorum. Bakın boyanın kendisini istemiyorum tüp tüp? Sadece markası ve modeli yeter. Otomobilimi kara şimşek gibi yapmayı arzuluyorum. Ama sizinkinin renginden olursa daha bir mat şimşek olur. Olmaz mı? Size duygu yoğunluğumu gönderiyorum abi.

Sermet ErkinSermet Beyefendi, 92 senesinde Çakıt Gazinosu’nda yaptığınız bir gösteride altı yaşındaki erkek kardeşim Özer’i kaybetmiştiniz. Lütfen artık geri alabilir miyiz? Herif 24 yaşına girdi. Artık daha fazla bekleyemeceğiniz. Hukuki yollara başvurmamız ramak meselesi! Bu ayıptır!!1

Ajda Pekkan
Çok zamandır sizin devasal hayranınızım. Hatta beni sürekli “devasal değil, devasa” diye düzeltip duran insanlara tekme yumruk kavga etmişliğim bile vardır. İsteğim çok minik olacak. Artan botokslarınızı istiyorum. Hani Türk Hava Kurumu’na bağışlar gibisine. Her operasyondan, her peelingden bir gram artsa yeter.
Bazı günler eşimi ya da yaramazlık yapan çocuğumu felçlemek istiyorum. Buna kafa derler. Ben böyle bir şey görmedim, ben ellibeş yaşindiyin.

Bedri Baykam
Bedri Beykam. Ay, Badri Bey... Bende 1986’dan kalma Yumuşexx marka bir peçete var. Güzel emilimli, oldukça çağdaş bir peçete. Bir kez kullandım. Sizdekiyle değiş tokuş etmeyi hayal ederdim doğrusu. Bütçe gelirimiz sanat eseri ya da tablo almaya yetmediği için. Sanatların en güzelini çekmecemde muhafaza edersem çok mutlu olabilirdim. Ama söylediğim gibi, değiş tokuşlu...

Erol Evgin
Erol abi... İstediğim şeyi nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum. Doğru kelimeleri bulmakta zorlanıyorum. Çünkü ben... siz... Benim kaybım var bir miktar. Yanlardan.... Tam tepemde yok... da... Biraz dökülme... Sizi kırmaktan çok çekiniyorum. Eğer bir tane imzalı.... p... yapamayacağım :(


Hülya Avşar
Ya Hülya Abla halen bir numara nbr 1 güzelliksin yeaaaaaaaaaaaaaaaa :)))) çoq saçma olcak ama ben sizin 1987’li yıllarda çektirdiğiniz Mavi Mavi ya da benzeri bir filmde kullandığınız vatkaları istiyorum. Çünkü bir + bir stüdyo tipi dairede yaşıyorum ve aradığım yer yatağını Ikea’da bile bulamadım. Sizin iki vatkadan Japon tipi bir yatak çıkartabilirim. Vatkaların artanını da salona çekyat olarak koyarım. Çoq teşekkür. Hep yüreğimce seviyorum.


EROL GÜNAYDIN ARAMIZDA
Hayatımda duyduğumu hatırladığım ilk ses annem ya da babamınki değil, çok eski bir teypten gelen La Fontaine’in “Tilki ile Karga” fablıdır. Hiç unutmadığım o gülümseyen sesin sahibi ise Erol Günaydın... Erol abi Cuma günü 77 yaşına girdi. Evindeki geleneksel partiye çok sayıdaki genç dostunun yanı sıra; Haldun Dormen, Metin Uca, Nebil Özgentürk, Göksel Kortay, Barbaros Erköse ve Suna Keskin gibi eski arkadaşları da katıldı. Bunu şunun için söylüyorum: gelecek sene siz de katılın. Öyle bir ‘şöhret’ protokolü yok. Kapıdan başınızı uzatıp bir öpücük gönderseniz bile acayip sevinir. Çünkü yalnızca benim değil, koskoca bir memleketin hafızasının en mutlu köşelerine imza atmış böyle insanların sevinmesi, sanırım sizce de çok önemlidir.

Özür ve düzeltme
Geçen haftaki yazımda geçen “Ben profesyonel yazarım...” ifadesini bir çeşit büyüklenme olarak algılayanlar olmuş. Geçimimi hububat ticaretiyle sağladığımdan ötürü bir parodinin içinde dahi olsa böyle söylememeliydim. İlgililerden özür diler, düzeltirim.