Aziz Kedi

Aziz Kedi

azizkedi@gmail.com

Tüm Yazıları

Gündem dış dünyayla ilgili olsa da, gerçek gündem her zaman insanın bizzat kendisiyle ilgilidir! Bu nedenle kapıya dayanmış yaz mevsimini ip gibi, çıta gibi karşılamanızı sağlayacak yolları sunuyorum. Bu yollar size helal olsun sevgili okurlarım! Bugün diyet, yarın deniz!


Geçtiğimiz hafta boyunca “Yahu Aziz, üst üste siyaset yazmaya başladın, biraz da hayatın öteki renklerine odaklansan” diyen 250 bine yakın mail aldım. Patronumun nefesi, okurumun sesi olduğum için bu isteğe karşı çıkmam düşünülemezdi. Her yılın Mayıs ayında başlayan sağlık ve zayıflama furyasına uzman dokunuşumla katılmayı uygun gördüm. Bu cümleyi bütün tendonlarımı gererek Mehmet Öz gibi yazıyorum. Siz: Şişman, tombul, hımbıl, jölemsi okurlarım! Yazın kumsallarda

YAZA BiKiNiYLE GiRMEK SiZiN DE HAKKINIZ
Jet Li gibi arz-ı endam edeceğinizi garanti ederim. Dikkatle okuyunuz!

Haberin Devamı

NE YAPMALIYIM?
Yaza bikiniyle girmek için yapmanız gereken ilk şey, bütçenize uygun bir mağazaya gidip bikini almak! Ahahah yazılara böyle küçük nüktelerle girmekten vazgeçemiyorum. Ayrıca, Ahmet abi, Metin, Aytuğ... Sizin bikiniyle işiniz yok. Zaten bikini sallasan biklisi. Erkeklerin slip, şort mayo dilemmasına birazdan gireceğim. Önce kadınlara bakalım.

MUCİZEVİ AZİZ KEDİ DİYETİ (A.K NUTRITION SYSTEM)
Hanımlar, aşağıdaki listeyi günü gününe, saati saatine uygularsanız bir haftada 9-10 kilo vereceksiniz. Üstelik sağlığınızdan olmadan.
Kuşluk Vakti
Üç baş sarmısak. İçi ve kabukları çıkarılmış iki dilim kepekli elma.
Sabah
İki çorba kaşığı çorba. Üç kahve fincanı. Evet, üç boş kahve fincanı. Yarım koçan mısır. İki su bardağı soda. Bir konyak bardağı pirinç pilavı. Yarım tencere su.
Ara öğün
Bu öğünü yarım saat kadar meditasyon yaparak geçiyoruz.
Öğlen
(Öğlen yemeği oldukça önemli. Zaman zaman kaçamak yaparsanız kendinize kızmayın. Aynı hataları sık sık tekrarlamayın yeter) Brokolili tost. Yarım semender. Izgara ya da haşlama olabilir. “Semender nereden bulacam ayol?” demeyin. Her köşe başında yatıyor bir tane. Yakalaması da oldukça eğlecelidir.
İkindi
Bir bardak roka suyu. Biraz şeker pancarı yaprağı. Bu yaprakları bir lama gibi on beş dakika uzun uzun çiğnedikten sonra yutmayı ihmal etmeyin. Bir tepsi kıymalı börek. Şaşırmaca yok. Bazen vücudu afallatmak gerekir. Dört su bardağı su, iki soda bardağı şarap, bir şampanya bardağı şalgam suyu.
Ara Öğün
Bir adet leblebi.
Akşam
Büyük boy bir Diyarbakır karpuzu. İki üç kilo kayısı. Bir kova su.
Sevgili hanımlar! Sağlıklı yaşamdan delirmenizi istiyorum. Böyle sağlıktan floresan gibi ışıl ışl olmanızı, dik yokuşları depar atarak çıkmanızı düşlüyorum. Şimdi erkekler.
Vakit kazanmak amacıyla, yalnızca ne yapmamanız gerektiğini anlatıyorum. Spor salonuna yazılmayı unutun. Eve dambıl mambıl da almayın boşuna. Göbeği eritemeyeceksiniz. Yazın kumsallarda dikkati başka yöne çekmekten başka çareniz yok. Sırtınıza kocaman bir Atilla Atasoy dövmesi yaptırın. Plaja İsmail YK kostümüyle gidin. Slip mayo giyin ama transparan kumaş tercih edin. Üzgünüm. Bunlar gerçekler.


GANDHI- KILIÇDAROĞLU- HELLO KITTY

YAZA BiKiNiYLE GiRMEK SiZiN DE HAKKINIZ

Kendimi tutamayıp mini bir siyasi analiz yapıyorum. Kılıçdaroğlu’nun Gandi analojisinden sınırsızca yararlanması çok hoş bir taktik. Ancak dinamik lider, seçmenin demografik yapısını göz ardı ediyor. Bunun çocuğu var, 32 yaşında olmasına rağmen çocuk taklidi yapanı var. Genel seçimlerden önce üçlü bir görsel çalışmasıyla Gandhi’nin yanına Hello Kitty’yi de eklemesini öneriyorum. Biz Hello Kitty’yi yıllarca Musti’yle karıştırdık. Ama çok benzerler. Yanyana koyunca düşüncemin ne kadar mükemmel olduğunu göreceksiniz. Haydi çocuklay ve çocuk taklidi yapan çağdaş, modeyn kadınlar! Oylar Kemal amcaya!