Barış Kuyucu

Barış Kuyucu

barisk@cnnturk.com.tr

Tüm Yazıları

OYUNUN AMACI:

* Kutuları sıralı veya sırasız okumak, eğlenmek ve bilmiyorsak öğrenmek.
* isterseniz ‘Hafıza Testi’ni yanıtlamak. Hafıza Testi’nin yanıtları yazımızdaki satırlarda gizli.
* Yanıtlarınızı bariskuyucu@aol.com’a atabilirsiniz.

KONUŞTURAN FOTOĞRAF

BENİMLE OYNAR MISIN




OKUMUŞ ÇOCUKLAR

ŞiKE


Ligler bitti, tartışmalar alevlendi. Kazanılan kupalar, elde edilen şampiyonluklar yerini “Acaba?” sorularına bıraktı. Sorular şekillendi, delillere, tutanaklara dönüştü. Adalet sistemi futbol için işlemeye başladı. Sanıklar, tanıklar dinlendi; önemli kararlar verildi. Ülke, siyasi ve ekonomik kaosunu futbolla birleştirdi. 'Derin mevzular' ise magazin haberlere konu oldu. Biz de, sakin kafayla düşünmek, şikenin ne olduğunu ve daha önemlisi endüstriyel futbolun yerin altında dönen çarklarını anlamak için 'Şike'yi okuduk. Okuduk da, ortada dönen tartışmaların ve kimi zaman saldırıya dönen eleştirilerin çok çok üzerinde nasıl bir dünya olduğunu görünce, açıkçası biraz da ürktük. Şike olgusunu kişiler, isimler ya da ülkemizdeki olaylar bazında değil, genel bir sistem çarpıklığı olarak görülmesi için iyi okumalar ve 'düşünmeler'...

SANAL GERÇEK

ZAYTUNG.com'DAN SEÇMELER:

PaIntball sahasında silahlar konuştu : 7 boyalı... (bluedream bildirdi)
* Yeni sezon transfer çalışmalarına hız veren Menemenspor teknik kadrosu, genç yetenekleri keşfetmek için şehirde MOBESE kayıtlarını inceleme altına aldı...
(fatihkul bildirdi)
* Parklardaki vücut geliştirme aletleri sayesinde gayet fit bir vücuda kavuşan ilk vatandaş Ergin Kandemir (21), basın mensuplarının ilgi odağı oldu... (tygHyN bildirdi)


OYNUYORUM ÖYLEYSE VARIM

BENİMLE OYNAR MISIN


UFC PERSONEL TRAINER

Evet çekirge, bu hafta sana üstün dövüş tekniklerinin ulaşılmamış sıralarını vereceğim. Ama ilk önce cilala! Parlat! Sevgili okurlar, merak etmeyin başıma güneş geçmedi. Çocukluğumuzda dövüş tekniklerini hayranlıkla izlediğimiz, ‘Karate Kid'in Bay Miyagi'si gibi hissettim kendimi. Teknoloji gelişti, salonun ortasında yaptığımız garip dövüş hareketleri yerini ekran karşısındaki 'fazlasıyla gerçek' antrenmanlarımıza bıraktı. Kafa-göz yarmadan, kimsenin canını acıtmadan yapabileceğimiz tek dövüş sporu antrenmanı olan UFC Personel Trainer raflarda yerini çoktan aldı. Bizleri, açma-germe hareketleri derken şınav-mekik çalışmalarına, oradan da 'afili' dövüş tekniklerine terfi ettirdi. Oyun oyun olmaktan çıktı, güçlü bir ter makinasına dönüştü. Yazı da burada bitti. Haydi çekirge boş durma! Cilala! Parlat! :)

Dövüş Bahane FItness Şahane!
* Şekillenen bir vücut
* Rutin egzersiz hareketleri
* Karizmatik dövüş teknikleri
* Ünlü antrenörlerden fitness yöntemleri

UNUTULMAZ

KENAN ONUK



Türk televizyon yayıncılığında sporun sadece futbol olmadığını kanıtlayan Kenan Onuk'u 11 Temmuz 2005'te kaybettik. Kenan ağabey seni özlüyoruz.


HAFIZA TESTi


* 'Okumuş Çocuklar' bölümünde tanıtılan kitabın adı nedir?
* Spor yayıncılığının duayen isimlerinden Kenan Onuk'u ne zaman kaybettik?
* 'Oynuyorum Öyleyse Varım' bölümünde hangi oyun tanıtıldı?

Tüm bilgiler yukarıdaki köşemizde mevcuttur. Yanıtlarınızı bariskuyucu@aol.com'a bekliyoruz.