Barış Kuyucu

Barış Kuyucu

barisk@cnnturk.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

KONUŞTURAN FOTOĞRAF

KONUŞTURAN FOTOĞRAF




GÖRMÜŞ ÇOCUKLAR

MATCH POINT \ MAÇ SAYISI


"Bir tenis maçında topun çizgiye yaklaştığı anlar vardır. Biraz da şansın yardımıyla top içeri düşebilir ve kazanırsın… Ya da ileri gider ve kaybedersin..." Eğer bu şans Wimbledon'da insanın yüzüne gülerse, 1 milyon sterlin kazandırabilir. Peki ya gerçek hayatta? Hayat, futbola benzetilir genelde. Ancak, hayatta o kadar kalabalık ve kolektif değildir insan. Tektir, hızlı olmalıdır, reflekslerini yitirmemelidir; kısacası hayat tenise benzer aslında. Woody Allen'ın kalın çerçeveli gözlükleri bunu iyi görür. Görmekle de kalmaz, tenis maçıyla hayatı, raketlerle direnci, tenis toplarıyla aşkı beyazperdeye aktarır. Spor filmi yapabilecekken, klasik edebiyata, sinemaya ve müziğe göz kırpan bir başyapıt ortaya çıkarır. Önce filmin müziği, sonra kendisi; iyi seyirler! Müzik:"Enrico Caruso- Mi Par D'udir Ancora.


SANAL GERÇEK

ZAYTUNG.com'DAN SEÇMELER:

* YSK (Yüksek Seçim Kurulu) yaptığı yazılı açıklamada Hakan Şükür'ün milletvekilliğinin de ‘ofsayt’ gerekçesiyle iptal edildiğini bildirdi...
(r2burak bildirdi)
* Che dövmesi yaptırmak isterken "Mehmet Topal" dövmesi yaptıran talihsiz genç, şakacı dövme ustasını mahkemeye vermeye hazırlanıyor...
* Bayan Trip Atma Milli Takımımız yurda döndü. (maca yedilisi Brüksel'den bildirdi)
* Trabzonspor yönetimi, transfer etmek istediği Miroslav Klose'ye Eskişehir'i gezdirdi...
(f. p. bildirdi)


OYNUYORUM ÖYLEYSE VARIM


KONUŞTURAN FOTOĞRAF


ALICE MADNESS RETURNS


Flaş flaş flaş! Alice akıl hastanesinden çıktı. Hangi Alice mi? Tabii ki de Harikalar Diyarı'nda olan. Yani bir zamanlar öyleydi... Uçsuz bucaksız yeşillikleri, rengarenk şekerleri, şirin mi şirin karakterleri ile pek çok küçük kızın hayali olan 'Harikalar Diyarı' da en az Alice kadar değişti. Çayırlar alevlere, şirin karakterler vahşi yaratıklara, Harikalar Diyarı da cehenneme döndü. Her cehennemin bir zebanisi olacağına göre, Alice de psikolojisi fazlasıyla bozuk bir kız olarak 'Harikalar Diyarı'na 'daldı'. Olan yine bize oldu. Ekran başında, çocukluk hayallerini harcarken, Alice’in 'sorunlu' intikamını almak yine bize kaldı. Uyarmakta fayda var: Bu bir çocuk oyunu değil! Her iki anlamda da:) Eğer, psikolojinizle aranız iyiyse bu oyunu görmezden gelebilirsiniz:)

DELiRMEMEK iÇiN
* Kusursuza yakın oynanabilirlik
* Başarılı grafikler
* Heyecanlı görevler
* Ürkütücü gerçekler :)



UNUTULMAZ

KONUŞTURAN FOTOĞRAF


TYSON - HOLYFIELD

28 Haziran 1997’de Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonası unvan maçında Mike Tyson, rakibi Evander Holyfield'ın kulağını ısırmış ve diskalifiye edilmişti.



HAFIZA TESTi

Tüm bilgiler yukarıdaki köşemizde mevcuttur. Yanıtlarınızı bariskuyucu@aol.com'a bekliyoruz.


* Woody Allen'in yönettiği 'Maç Sayısı' filminin konusu nedir?
* 'Oynuyorum Öyleyse Varım' bölümünde hangi oyun tanıtılıyor?
* 14 yıl önce bugün ünlü boksör Mike Tyson hangi rakibinin kulağını ısırmıştı?