ALİ BEY RESORT AÇILDI

1 Haziran 2010



İç mimarlığını Zeynep Fadıllıoğlu’nun yaptığı Ali Bey Resort Otel Side, 28 Mayıs günü açıldı. Ev sahipliğini Gürallar Yönetim Kurulu Başkanı Esin – Güral Argat’ın yaptığı gece, Enbe orkestrasının keyifli müziği ile başladı. Açılış geç saatlere kadar devam etti. Yüksel Behlil, Zerrin - Geray Bilimer, Ela - Ogan Soysal, Güler Yiğit, Sema - Mehmet Sarper, Suzan Toplusoy, Ayfer Toprak, Cengiz Karavan, Neşe Kavak ve Ketty Hakko davete katılan misafirler arasındaydı.

BAŞKAN BABAYA JEST
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın oğlu Serkan, Türkiye’nin başarılı otomobil yarışçılarından biri. Aynı zamanda sıkı bir Bursaspor fanatiği olan Serkan, şampiyon olunca yarış otomobilinin ön kaputuna ‘Şampiyon Bursaspor’ yazdırdı. Serkan bundan sonraki yarışlarda bu yazıyla yarışacak. Yakışır.

ÖZCAN DENİZ NAHİDE’DE
İzzet Çapa ünlü Cahide’yi kapatıp yerine Nahide adını verdiği yeni kulübünü açtı. Her çarşamba gecesi ünlü bir sanatçının sahneye çıkacağı Nahide’nin açılış gecesinde İbrahim Tatlıses sahneye çıkmıştı. Nahide’de bu çarşamba, Özcan Deniz sahneye çıkacak.

Yazının Devamı

TUNUSLU İLE STİL GÜNLERİ

30 Mayıs 2010




Eski manken ve modacı Zeynep Tunuslu, dünyaca ünlü ayakkabı markası Aldo için stil danışmanlığı yapmaya başladı. Tunuslu, Aldo müşterilerine kişiye özel hizmet verecek. Siz de ayakkabı seçimi konusunda kararsızsanız Zeynep Hanım’ın önerilerinden yararlanabilirsiniz.


ÇiLLER TERASA?ÇIKTI

Yazının Devamı

MAÇKA OTEL’i DEMET SABANCI ALDI

29 Mayıs 2010



Demsa Holding’in patronu Demet Sabancı Çetindoğan’ın Maçka’daki Polat Apartmanı’nın giriş katını 17 milyon euro’ya satın aldığını iki hafta önce bu sayfada yazmıştım. Demet Hanım buraya dünyaca ünlü tasarımcıların ürünlerinin satıldığı Brandroom adlı mağazayı açacak. Üç gün önce Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ihaleye çıkardığı eski Maçka Oteli’nin bulunduğu yeri Demet Sabancı Çetindoğan 166 milyon TL’ye satın aldı. Maçka Otel ve Polat Apartmanı Maçka’nın en değerli iki köşesi.


BAŞKAN BABAYA JEST

Yazının Devamı

RiXOS RESiDENCES GÖRÜCÜYE ÇIKTI

27 Mayıs 2010



İpek Çakırkaya - Ayaydın Grup - Maslak Yapı ve Merttaş Ortak Girişim Grubu tarafından Şişli Bomonti’de yapılan Rixos Residences Bomonty görücüye çıktı. 25 Mayıs Salı akşamı binanın bahçe ve giriş katında verilen davete katılan misafirler Bedri Rahmi Eyüboğlu ve Eren Eyüboğlu’nun resim sergisini gezerek örnek daireleri gördü. Bedri Rahmi ve Eren Eyüboğlu’nun karma resim sergisi 1 Haziran’a dek ziyaretçilere açık olacak.


YAMAMAY PARTiSi

Yazının Devamı

OTiZMLi ÇOCUKLARA YARDIM GECESi

26 Mayıs 2010



Başkanlığını Mine Narin’in yaptığı Tohum Otizm Vakfı’nın ‘Beni Koşulsuzca Sevin’ teması kapsamında düzenlenen davete cemiyet, sanat ve iş dünyasından yaklaşık 700 davetli katıldı. Vakıf, otizmli çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla Bosphorus By Sortie, Türk Ressam Burhan Doğançay’la işbirliği yaptı. Gecede yapılan açılış konuşmasının ardından, söz alan Emre Ergani, Tohum Otizm Vakfı ile yapılan sponsorluk anlaşması doğrultusunda tüm yıl boyunca Bosphorus by Sortie’ye gelen her kişi adına Tohum Otizm Vakfı’na 1 TL bağışlanacağını açıkladı. Burhan Doğançay’ın vakıf yararına yaptığı tablo 10 bin liradan açık artırmaya çıktı. Tabloyu 200 bin TL’ye Yıldızlar Holding aldı.

NARiN KUPASI SAHiBiNi BULDU
Denize olan tutkusuyla tanınan ve Türkiye’nin geleceğini denizlerde gören Martı Grubu Onursal Başkanı Halit Narin, kendi adına düzenlenen yelken kupasında optimist junior sınıfında birinci olan Karşıyaka Yelken Kulübü’nden Barbaros Hekimoğlu’na tekne hediye etti. Kupa töreninde konuşan Narin, çocuklara böyle bir hediye vermenin onları teşvik ettiğini, yarış sonunda kupa değil de ‘tekne kazandım’ demenin ayrı bir heyecanı olduğunu ifade etti.

BODRUM KLASİĞİ ALAÇATI’DA
Bodrum

Yazının Devamı

ORMANDA MÜZİK ZİYAFETİ

25 Mayıs 2010



Lounge FM’in sahibi Birol Giray ve Can Tanca tarafından düzenlenen Chill-Out Festival 23 Mayıs Pazar günü Kemer Golf & Country Club’ın ormanlık alanı içinde yapıldı. Öğlen 12.00’den gece 24.00’e kadar muhteşem doğanın ortasında gerçekleştirilen festivalde dünya çapında ün yapmış birbirinden seçkin gruplar müzikseverlere unutulmayacak bir gün yaşattı. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen ve ‘festival’ kavramına yeni bir boyut getiren Chill-Out Festival İstanbul gerek müzikal içeriği, gerek hizmet kalitesi ve atmosferi ile katılımcılardan tam not aldı. Festivalde caz’dan trip-hop’a, Latin’den etnik tarzlara kadar geniş bir müzikal yelpazede, her zevke ve her yaştan dinleyiciye farklı müzikler sundu. Caravan Palace, Bonobo Orchestra, Tunng, Alex Cuba Band, Club des Belugas, Lucky Elephant ve Palov & Mishkin bu yıl ki festivalin konuklarıydı.

ALAÇATI’DA PİŞİP İSTANBUL’A DÜŞECEK
İstanbul eğlence hayatının efsane işletmecilerinden Celal Çapa’nın oğlu Emre de baba mesleğine gönül verdi. Amerika’da aşçılık eğitimi alan Emre geçen yıl okulunu bitirip Türkiye’ye döndü, askere gitti. Vatani görevini tamamlayan Emre, İstanbul Gurme Catering’in sahibi Cem

Yazının Devamı

BEŞ DUYU YUNUS iÇiN BULUŞTU

24 Mayıs 2010




Piyanist Burçin Büke, Opera Sanatçısı Hakan Aysev ve Ressam İsmail Acar, ‘Yunus Emre ve O’nun Sevgi Öğretisi’ni bugüne kadar hiç denenmemiş bir çağdaş sanat ziyafetiyle sahneye taşıdı. İlk gösterisi 22 Mayıs tarihinde Taşyapı sponsorluğunda Aya İrini’de yapılan gösteride ses, görsellik, tat, dokunma ve koku öğeleri aynı çatı altında bir araya geldi. Yurt içinde ve yurtdışında ardarda sahnelenecek olan Yunus Emre Beş Duyu Performansı’nın ikincisi 28 Mayıs tarihinde Sheraton İstanbul Ataköy Hotel yapılacak.


YENİ GALERiSiNi AÇIYOR

Yazının Devamı

KURKOVA iSTANBUL’A GELiYOR

23 Mayıs 2010



Dünyaca ünlü Çek model Karolina Kurkova Astaş Gayrimenkul’ün 26 Mayıs akşamı Çırağan Palace Kempinski’de düzenleyeceği davet için İstanbul’a geliyor. Forbes dergisi tarafından en çok kazanan süper modellerden biri olarak gösterilen, aynı zamanda Victoria’s Secret’ın da mankeni olan Karolina Kurkova, üç gün kalacağı İstanbul’da tarihi ve turistik yerleri gezecek.


BENi KOŞULSUZCA SEViN

Yazının Devamı