Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

7800 ÇEŞME YAZA HAZIR


Gökhan Çarmıklı, Cem Kalyoncu ve Gökhan Uz’un iki yıl önce Çeşme Boyalık mevkiinde açtığı 12 misafir, 7 delüx oda ve 5 suit odadan oluşan butik otel büyük sükse yapmıştı. Kısa sürede ortakların arasına kara kedi girdi. Önce Gökhan Uz ortaklıktan ayrıldı, ardından da Cem Kalyoncu. Otelin tek sahibi olan Gökhan Çarmıklı başarılı ve deneyimli turizmci Ruhsim-Aydın Samanlı danışmanlığında oteli yeniden yapılandırıp kapılarını açtı. Otel bundan böyle yılın 12 ayı açık kalacak.



CERRUTI iSTANBUL’A GELiYOR
7800 ÇEŞME YAZA HAZIR

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) tarafından düzenlenen 3. İstanbul Moda, Tekstil & Hazır Giyim Konferansı ve Sergisi (Bridges of Fashion İstanbul) 6 - 7 Mayıs 2010 tarihleri arasında İstanbul Avrupa Kültür Başkenti 2010 Proje ortağı olarak İstanbul Hilton Convention Center’da gerçekleşecektir. Devlet Bakanı Zafer Çağlayan ile Devlet Bakanı, Baş Müzakereci Egemen Bağış’ın açılışını yapacakları konferansta, İtalya’nın moda ve kozmetik sektöründeki efsane ismi Cerutti’nin Yönetim Kurulu Başkanı Nino Cerruti onur konuğu ve özel konuşmacı olarak katılacak.


YENi MAĞAZASINI AÇTI
7800 ÇEŞME YAZA HAZIR

Polo ve Park Bravo’nun sahibi Kamil Özçoban Amerikalı ünlü Kenneth Cole markasının Türkiye mümessilliğini alıp ilk mağazasını geçen ay Nişantaşı City’s AVM’de açmıştı. İkincisini önceki gün Akmerkez’de açan Özçoban, yeni mağazasının konseptini New York Kenneth Cole metropolitan yaşam tarzına göre tasarlamış. Kenneth Cole’un yeni mağazasında erkek ve kadın hazır giyiminin yanı sıra aksesuar, çanta da bulabilirsiniz.


CLUB 2019 CANLANIYOR
7800 ÇEŞME YAZA HAZIR

Rahmetli Ceylan Çaplı 80 ve 90’lı yıllarda Taksim Talimhane’de yan yana açtığı 14, 19 ve 20 adlı underground kulüplerle döneme damgasını vurmuştu. Çaplı’nın Maslak otomobil mezarlığı içinde açtığı marjinal kulüp 2019 ise tüm dünyaya adını duyurmuştu. Ceylan’ın ortağı ve kulüplerinin en gözde DJ’i Mehmet Cavcı ile kulüplerin işletmecisi Saadet Vurgun 8 Mayıs gecesi Beyoğlu The Hall da 2019 gecesi düzenliyor. Gecede Çaplı’nın vazgeçilmez DJ’leri Mehmet Cavcı, Turgay, Uğur Ünalan, Macit, Baki,Tangun, Cure-Shot, U.F.U.K ve Murat Uncuoğlu çalacak.

BRONZLAŞMANIN KOLAY YOLU
7800 ÇEŞME YAZA HAZIR

Yaz mevsimine bronz bir ciltle girmek isteyenler için The Ritz Carlton Otel’in Laveda Spa’sı, pratik bir çözüm sunuyor. Spray Tanning adı verilen bir hizmetle vücuda bronz görünüm veren özel bir sprey sıkılıyor. Profesyonel bir terapist tarafından, formülleştirilmiş doğal bronzlaşma solüsyonları kullanılarak uygulanan bu işlem 14 gün bronzluk sağlıyor.


ELiF EDES’iN SEÇTiKLERi
7800 ÇEŞME YAZA HAZIR

Dünyanın en prestijli aşçılık okulu Le Cordon Bleu mezunu, yemek kitapları yazarı Elif Edes Tapan, internet üzerinden yayın yapan Womenist’in ‘Benim Seçtiklerim’ bölümünün konuğu oldu ve olmazsa olmazlarını paylaştı. Ben de Elif’in seçtiklerini sizlere aktarmak istedim.

Benim aldığım en unutulmaz teklif
Nice'de bir Rock barda Okan'cığımın mektupla başlayan, yüzük kutusuyla devam eden evlenme teklifi.

Benim özlediğim spor
Tadına doyum olmayan, bolca kupa kazandığım Klasik otomobil yarışları.

Benim mutfağımın ve çalışma odamın vazgeçilmezi
Larousse Gastronomique

Benim aldığım en unutulmaz iltifat
Oğlum Kaan'ın 4 yaşındayken sorduğu ve beni ağlatan sorusu: "Dünya'ya tekrar gelirsek aynı anneyi seçebiliyormuyuz?"

Benim hayatın getirdiği her şartta dik duruşumun sırrı Babam ve ailem

Benim enerji kaynağım, moral perim Annem, sesi, kahkahası, sevgisi...

Benim çalabilmeyi en çok arzu ettiğim müzik aletiKanun

Benim vazgeçilmezim
Bilinmeyen numaraların numarasını bile değiştiren ülkem, Cumhuriyet,
Atatürk ve ilkeleri

Benim filmim
God father I, II, III