Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

ALİ BEY RESORT AÇILDI


İç mimarlığını Zeynep Fadıllıoğlu’nun yaptığı Ali Bey Resort Otel Side, 28 Mayıs günü açıldı. Ev sahipliğini Gürallar Yönetim Kurulu Başkanı Esin – Güral Argat’ın yaptığı gece, Enbe orkestrasının keyifli müziği ile başladı. Açılış geç saatlere kadar devam etti. Yüksel Behlil, Zerrin - Geray Bilimer, Ela - Ogan Soysal, Güler Yiğit, Sema - Mehmet Sarper, Suzan Toplusoy, Ayfer Toprak, Cengiz Karavan, Neşe Kavak ve Ketty Hakko davete katılan misafirler arasındaydı.

BAŞKAN BABAYA JEST

ALİ BEY RESORT AÇILDI

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın oğlu Serkan, Türkiye’nin başarılı otomobil yarışçılarından biri. Aynı zamanda sıkı bir Bursaspor fanatiği olan Serkan, şampiyon olunca yarış otomobilinin ön kaputuna ‘Şampiyon Bursaspor’ yazdırdı. Serkan bundan sonraki yarışlarda bu yazıyla yarışacak. Yakışır.

Haberin Devamı

ÖZCAN DENİZ NAHİDE’DE
İzzet Çapa ünlü Cahide’yi kapatıp yerine Nahide adını verdiği yeni kulübünü açtı. Her çarşamba gecesi ünlü bir sanatçının sahneye çıkacağı Nahide’nin açılış gecesinde İbrahim Tatlıses sahneye çıkmıştı. Nahide’de bu çarşamba, Özcan Deniz sahneye çıkacak.