Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

BEŞ DUYU YUNUS  iÇiN BULUŞTU



Piyanist Burçin Büke, Opera Sanatçısı Hakan Aysev ve Ressam İsmail Acar, ‘Yunus Emre ve O’nun Sevgi Öğretisi’ni bugüne kadar hiç denenmemiş bir çağdaş sanat ziyafetiyle sahneye taşıdı. İlk gösterisi 22 Mayıs tarihinde Taşyapı sponsorluğunda Aya İrini’de yapılan gösteride ses, görsellik, tat, dokunma ve koku öğeleri aynı çatı altında bir araya geldi. Yurt içinde ve yurtdışında ardarda sahnelenecek olan Yunus Emre Beş Duyu Performansı’nın ikincisi 28 Mayıs tarihinde Sheraton İstanbul Ataköy Hotel yapılacak.


YENİ GALERiSiNi AÇIYOR
Gülsen-Hasan Güleşçi’nin kızı Pırıl Arıkonmaz’ın, Bebek Cevdet Paşa Caddesi’ndeki galerisini semtin yoğun trafiği ve eğlence merkezine dönüşmesinden dolayı kapatacağını daha önce yazmıştım. Pırıl, Pg Art Space adını verdiği yeni galerisini Kemerburgaz Country Life bünyesinde 26 Mayıs günü saat 18.00’de Mithat Şen’in ‘İsimsiz Deriler’ sergisi ve Yahya Dai caz dinletisiyle açacak. Hayırlı olsun.


MİSAFİRLERİNİ PAVYON’DA EĞLENDİRDİ
BEŞ DUYU YUNUS  iÇiN BULUŞTU

Dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu’na önceki gece Cenk Eren’in Levent’te sahibi olduğu My Pavyon by Cenk Eren’de rastladım. Amerika’dan gelen Zeynep Behler ve kızı İris, Atıl’a eşlik ediyordu. İris Amerika’da, doğup büyümesine karşın Türk örf ve adetlerine çok meraklıymış. Tatil için İstanbul’a gelen İris, adını çok duyduğu Pavyon’a gitmek istemiş. Atıl da onları Cenk’e getirmiş. İris gece boyunca hem şarkılarında Cenk’e eşlik etti hem de göbek attı. Bravo....


BU KEZ ÜÇÜNCÜ OLDULAR
BEŞ DUYU YUNUS  iÇiN BULUŞTU

Yeni Karamürsel Mağazaları (YKM) Yönetim Kurulu Üyesi Saruhan Tan ve Kerim Zorlu’nun yarıştığı YKM Sport Team, 2010 Dünya Offshore Şampiyonası’na hızlı başlamıştı. Tan ve Zorlu, Haliç’te yapılan sezonun ilk iki yarışında birincilik kupasının sahibi olmuştu. İkili dün Kalamış ve Moda sahilinde yapılan yarışı üçüncülükle tamamlayarak şampiyonadaki iddiasını korudu! Başarılar.

‘ALP İLE ÇOK MUTLUYUM’
BEŞ DUYU YUNUS  iÇiN BULUŞTU

Jinekolog Alp Nuhoğlu’nun, Murat Muratoğlu’ndan boşanan Bahar Muratoğlu ile flört ettiğini yazmıştım. Haberimde Bahar Hanım’ın fotoğrafına da yer vermiştim. Bahar Hanım telefonla beni aradı. “Alp’le güzel bir ilişki yaşıyoruz. Haberde kullandığın hanımın adı da Bahar Muratoğlu ama ben değilim. Yanlış fotoğraf kullanmışsın” dedi. Diğer Bahar Hanım’dan özür dilerim.

SENEYE ALAÇATI’DAYIM’
BEŞ DUYU YUNUS  iÇiN BULUŞTU

Blackk ve Biber Bar’ın ortağı Emre Ergani hafta sonunu Çeşme’de geçirdi. İlk kez Çeşme ve Alaçatı’ya giden Ergani, Esra Özkan’ın Alaçatı’daki restoranında Melis - Hakan Akman ve Oya - Mustafa Tüzün ile yemek yedi. Emre “Alaçatı’ya ilk gelişim. Hayran kaldım. Başka bir havası var. Bu yıl geç kaldım. Seneye yaza ben de buradayım” dedi.