Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Bodrumun yenileri


TÜRKBÜKÜ YAZA HAZIR

Sosyetenin ve ünlülerin Bodrum’daki vazgeçilmez adresi Göltürkbükü, Yalıkavak, ve Gündoğan yaza hazır. Her geçen gün artan ses, çevre ve görüntü kirliliğinden dolayı elitler ‘Artık buralarda tatil yapılmaz’ deseler de bu koylardan vazgeçemiyor. Bu yaz durum yine değişmeyecek. İvana Sert, gün boyu bikini değiştirip plajda paparazzilere poz verecek. Süreyya Yalçın, yine baloya gider gibi süslenip püslenip bilmem kaç bin dolara kiraladığı plajdaki kabanasında, yancılarıyla yan gelip yatacak. Genç Şehmus Tatlıcı bilmem kaç milyon dolarlık teknesiyle Türkbükü Koyu’na yanaşarak, müziği sonuna kadar açıp gece gündüz partileyecek.
Türkbükü, Yalıkavak ve Gündoğan’daki tüm tesisler hazırlıklarını tamamladı. Divan Palmira, Maki Otel ve Ada Otel müşterilerine hizmet vermeye başladı bile. Ship A Hoy da bu ay sonunda kapılarını açıyor. Ship A Hoy’un sahibi Zafer Talan ile işletme müdürü Cemal Yakar Maki Otel’i kiraladı. İskelesi yenilenen Chocolate da bugün yarın açılıyor. Gökhan Oskay’ın işlettiği Türkbükü’nün tek canlı müzik kulübü Güverte, yıkılıp yeniden inşa edildi. Selah Shipyard ve Lola Beach’in sahibi Erkan Telah’ın işleteceği Pasha Club, kendine Reina’yı örnek aldı. Burası gündüz plaj olarak hizmet verecek. İçinde dört restoranı olan bölümde geceleri canlı müzik olacak. Meşhur Günaydın Restaurant’da bu yaz Pasha’nın içinde. Güverte’nin sahibi Gökhan Oskay, yeni Güverte’yi Yalıkavak’ta mandalina ağaçları içinde açıyor. Ferhat Göçer, Bengü, Hakan Altun, Gülşen ve Akrep Nalan gibi ünlüler yaz boyunca Güverte’de hayranlarıyla buluşacak.


YALIKAVAK’IN YENİSİ HIGHLIGHT OTEL

Bodrumun yenileri

İki günlük tatilimi Yalıkavak Tilkicik’te yeni açılan Highlight adlı butik otelde geçirdim. Uzun yıllar Avusturya’da yaşayan işadamı Zeynel Zorlu’nun sahibi olduğu dokuz stüdyo, yedi loft, sekiz suit, bir penthouse ve sekiz family suit olmak üzere 33 odalı süper bir otel. Tüm odalar birbirinden farklı dizayn edilmiş. Füzyon mutfağın hakim olduğu delight ve balık ağırlıklı Tilkicik restoranın yemeklerini mutlaka tatmalısınız. Plajda denize girip, güneşlendikten sonra Thalassoterapy’de kendinizi şımartabilirsiniz. Bodrum’un en güzel denizine sahip olan Gündoğan’daki Hamak Otel de, iskele üzerinde yer alan restoran, beach bar, fitness salonu, su sporları ve sanat galerisinden oluşan sanat ve eğlence aktiviteleri ile yaza hazır. Ali Güreli’nin sahibi olduğu otelin işletmesini Miami Delano Otel’den gelen Deniz Çakır yapacak.

ERGANi, VIRGIN iLE MERKEZE DÖNDÜ
Bodrumun yenileri

Emre Ergani, uzun yıllardır işletmecisi olduğu Gölköy’deki Bianca Beach’ten ayrılıp, ortağı Figen - Yiğit Doğusoy’la birlikte Bodrum merkezindeki Bardakçı Koyu’na dönüp Club M’i kiraladı. Ergani’nin açacağı Virgin Club otel, beach, kulüp ve restoran olarak hizmet verecek. Cenk Eren’in bu kışa damgasını vuran My Pavyon By Cenk Eren ve Kuruçeşme Levendiz Meyhane, bu yaz Virgin Club bünyesinde yer alacak. Ergani ve ortakları Gümüşlük Koyu’nda yer alan Gardens Of Babylon’un içinde de Breeze adında 400 kişilik çok özel bir plaj açıyor.
Emre’nin bıraktığı Gölköy’deki Bianca Beach’in yerinde de toprak sahibi Hasan Sel ile Fashion TV’nin eski genel müdürü Enis ‘Onat Fashion Beach Club’u hizmete sokuyor. Fashion Beach’in işletmesini Mehmet Kurşuncu yapacak. Mutfak ise Cordon Blue diplomalı Elif Edes Tapan’a emanet. Cashhimi marka çantaların yaratıcısı Cenan Abas Sel’in ürünleri yaz boyunca Fashion Beach’te satılacak. Eren Talu’nun Türkbükü’nde sahibi olduğu Ev Otel’in genel müdürü Şenda Yavuzel, Yalıkavak merkezideki Türkbükü Ev Design Hotel’in işletmesini aldı. Altına da Cumbalı adında çok iddialı bir balık restoranı açtı. Beşiktaş Kulübü eski Başkanı, işadamı Serdar Bilgili de Bodrum da otel açmaya hazırlanıyor. Yalıkavak’ta Highlight Otel’in yanındaki araziyi alan Bilgili, önümüzdeki kış buraya iddialı bir butik otel yapacak. İstanbul eğlence hayatının ünlü ismi Şeniz Bengüer de Bodrumlu oldu. Bengüer, Bitez Aktur’da New Arşipel adında bir balık restoranı ve bir de beach club açıyor. Yunan adalarına feribot seferleri yapan Hamit Günal, Prime Time adında 45 metrelik bir tekne yaptırdı. Kulüp ve restoran olarak hizmet verecek olan bu eğlence gemisi, müşterilerini Türk ve Yunan adaları arasında eğlendirecek. Geçen yaz Bodrum Karada Marina’da, Argentina Tango adında bir et restoranı açan Kazım Ak, şubelerini Oasis AVM ve Yalıkavak Marina içinde açtı. Hepinize iyi tatiller ve iyi eğlenceler.

Bodrumun yenileri


Bodrum’un en güzel koylarından Gündoğan’daki Hamak Otel’in işletmesini Mimai’nin ünlü Delano Otel’den transfer edilen Deniz Çakır yapacak.