Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

DİVA KOLEKSiYONU GÖRÜCÜYE ÇIKTI


Dünya modasına yön veren markaları ve en yeni koleksiyonlarını moda tutkunlarıyla buluşturan Harvey Nichols, Samsung Diva Koleksiyonu tanıtımına ev sahipliği yaptı. Harvey Nichols Halkla İlişkiler Müdüresi Nurdan Yüzbaşıoğlu’nun organize ettiği tanıtım davetine cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Samsung’un yeni telefonları görselliği ve gelişmiş teknolojileriyle davetliler tarafından çok beğenildi. Samsung Diva 2010 Koleksiyonu’nun ilk iki modeli olan Diva (S7070) ve Diva (S5150) Harvey Nichols’ta bulabilirsiniz.


ANNELER SUADA’DA
DİVA KOLEKSiYONU GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Kuruçeşme’deki Suada Club’taki (Galatasaray Adası) G Balık, 9 Mayıs’ta Anneler Günü dolayısıyla bir öğle yemeği organize etti. San Francisco’dan gelen animatör Mizman Dengo şarkıları, renkli kıyafetleri ve şovlarıyla organizasyona katılanlara unutulmaz bir Anneler Günü yaşattı. Şebnem Dereli, Nedret, Yasemin Taciroğlu, Arzu - Numan Mine Kalpakçıoğlu, Cavit Çağlar, Işın Çelebi Mehmet Cansun, Sanem-Ralf Tezman, Hülya-Cem Kalyoncu, Mustafa Süzer yemeğe katılanlar arasındaydı.


POLAT iLE SABANCI MAHKEMELiK

DİVA KOLEKSiYONU GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Demsa Group’un patronu Demet Sabancı Çetindoğan’ın Maçka Abdi İpekçi Caddesi ile Bronz Sokak’ın kesiştiği köşede yer alan Polat Apartmanı’nın giriş katında Brandroom adında mağaza açacağını geçen hafta yazmıştım. Polat Apartmanı yöneticisi, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, 1, 2, 3, 4, 5 ve 48 numaralı bağımsız bölümlerde ve ortak kullanım alanlarında yasal olmayan bir proje geliştirdiği iddasıyla Demet Hanım hakkında yasal işlem başlattı. Demet Hanım mağazayı ay sonuna yetiştirmek için tam gaz çalışıyor. Bu hukuk mücadelesinin galibi bakalım Sabancı mı yoksa Polat mı olacak?

ARTE İLE EMRE ORTAK OLDU
DİVA KOLEKSiYONU GÖRÜCÜYE ÇIKTI

New York’ta yaşayan tasarımcı Emre Ertürk ile Çiftkurtlar Otomotiv’in sahibi Mehmet Çiftkurt’un eski eşi Arte Tahir ortak oldu. Ortaklar, Kombinezon adını verdikleri yeni markalarıyla, hem dünyaca ünlü tasarımcıların ürünlerini hem de Türkiye’nin genç tasarımcılarının ürünlerini satacak. Kombinezon’a girmek isteyen tasarımcılar ürünlerini sosyetenin ünlü isimleri arasından seçilmiş yedi kişilik jüriye beğendirebilirse bu marka altında ürünlerini satmaya hak kazanacak.

BOSPHORUS SORTIE CUMA GÜNÜ AÇILIYOR
DİVA KOLEKSiYONU GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Kuruçeşme’de Erol, Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu, İstanbul’un en popüler yazlık eğlence merkezlerinden Sortie’nin işletmesini bu yaz Emre Ergani yapacak. Mimar Abdullah Burnaz’ın tamamen yenilediği Sortie, 14 Mayıs Cuma günü açılıyor. Ergani’nin ortağı olduğu Blackk adlı gece kulübü ile Biber Bar yaz boyunca Sortie içinde hizmet verecek.

DİVA KOLEKSiYONU GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KİŞİYE ÖZEL TAKILAR

Topall Mücevher önceki gün Kanyon Harvey Nichols’ta düzenlediği davette kişiye özel tasarımlarının yanında, Lale Koleksiyonu için tasarlanan mücevherlerini davetlilerin beğenisine sundu. Manken Tülin Şahin koleksiyonu, mini bir defileyle tanıttı. Burcu Esmersoy, Begüm Şen, Feryal Gülman, Arzu Sabancı, Aslıhan Sabancı, Günse Ülkü ve Suna Vidinli şıklık ve zarafetleriyle davette göze çarpan isimlerdi.