Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

DOKTOR NUHOĞLU’NUN SON AŞKI


İlk eşi Bülent Helvacı’dan 2005’te şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan oyuncu Zeynep Tokuş kısa bir süre sonra doktoru Jinekolog Alp Nuhoğlu’yla Antalya’da gizlice evlenmişti. Zeynep Hanım iki yıl önce eşi Alp Bey tarafından tekme tokat dövüldüğü için savcılığa başvurmuş ardından da yollarını ayırmıştı. O günden beri kalbi boş olan Alp Bey, yeni bir aşka yelken açtı. Nuhoğlu’nun sevgilisi iki yıl önce eşi Murat Muratoğlu’ndan boşanan Bahar Eren. Bahar Hanım, Murat Muratoğlu’nun kendisini başka bir kadınla aldattığını öğrenince evliliğini bitirmişti. Murat Bey, suşi skandalının kahramanlarından Emre Muratoğlu’nun ağabeyi.

Haberin Devamı

RIZA’NIN YENİ GÖZDESİ

DOKTOR NUHOĞLU’NUN SON AŞKI

Rıza Tansu, eşi Şehnaz Hanım’dan boşandıktan sonra spor hocası Amerikalı Suzi ile evlenmişti. Bu evlilik de uzun sürmedi. Rıza, daha sonra Sezai Taşkent’ten ayrılan Mine Kalpakçıoğlu’yla flört etti. Bir süredir ortalarda görünmeyen Rıza’ya geçen hafta sonu Bodrum Havaalanı’nda rastladım. Yanında çocukları ve yeni sevgilisi olduğunu öğrendiğim Selin Billi vardı. Rıza, sevgilisi Selin’i çocuklarıyla tanıştırıp birlikte tatile gittiğine göre demek ki ilişki ciddi. Allah mutlu etsin.

BOĞAZ’DA ZİRVE

DOKTOR NUHOĞLU’NUN SON AŞKI

Global SPA Zirvesi bu yıl İstanbul’da yapılıyor. Ahu Baysal, SPA Zirvesi için 35 ülkeden İstanbul’a gelen yatırımcı, işadamı ve uzman onuruna Hotel Les Ottomans’ta bir davet verdi. SPA’sıyla 2007, 2008 ve 2009 tarihlerinde Dünya Turizm Ödülleri’ne (World Travel Awards) layık görülen Hotel Les Ottomans zirveye ev sahipliği yapacak.

PAKSOY SERGİSİ NİŞANTAŞI’NDA

DOKTOR NUHOĞLU’NUN SON AŞKI

Art Galerim, sanat aktivitelerine yeni bir sergiyle devam ediyor. Nişantaşı’ndaki tarihi Damat Tween ADV Mağazası’nın 6’ıncı ve 7’inci katlarında yer alan Art Galerim’in bu ay ki konuğu ünlü sanatçı Şahin Paksoy. Galeri sahibi Özlem Alıcı ve ORKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nun ev sahipliği yaptığı sergiye ilgi oldukça büyük. Şahin Paksoy’un heykel ve desen sergisi 6 Haziran’a kadar sanatseverleri bekliyor olacak.

Haberin Devamı

YEMEK SONRASI YÜRÜYÜŞ

DOKTOR NUHOĞLU’NUN SON AŞKI

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, geçen kış yurtdışında kayak yaparken düşüp femur kemiğini kırmıştı. Rahatsızlığı dolayısıyla davetlere katılamayan Rahmi Bey, uzun aradan sonra ilk kez geçen hafta arkadaşı Ertekin Dinçay’ın doğum günü partisine katıldı. Önceki gün Bebek Divan Restaurant’da arkadaşlarıyla buluşan Koç, yemek sonrası sahilde kısa bir yürüyüş yaptı.

YENİ OFİSTE ÖZEL DAVET

DOKTOR NUHOĞLU’NUN SON AŞKI

Kaliteli yayıncılığına, yeni ismi ve yeni adresinde devam eden Mutlu Dergi Grubu, bu yeniliklerini Maslak Beybi Giz Plaza’daki ofisinde gerçekleştirdiği şık ofis partisiyle kutladı. Mutlu Dergi Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Mutlu’nun ev sahipliği yaptığı davete katılanlar arasında; Suzan Sabancı, Ümit-Cem Boyner, Oya-Bülent Eczacıbaşı, Sedat-Yasemin Aloğlu, Melek-Hasan Köni, Mustafa Taviloğlu ve Zeynep Fadıllıoğlu gibi iş dünyasının önemli isimleri vardı. Grup çalışanları ve davetlilerin hoş vakit geçirdikleri bu özel geceye katılanlar, ofisten mutluluk ve başarı dilekleriyle ayrıldı.

Haberin Devamı

GURUDAN GÜZELLİK TÜYOLARI

DOKTOR NUHOĞLU’NUN SON AŞKI

Vogue ve London Times tarafından dünyanın en iyi dermatoloğu seçilen, Observer tarafından ‘Kadınları en iyi anlayan’ 50 erkekten biri olarak kabul edilen Dr. Howard Murad, Uluslararası Spa Zirvesi için Türkiye’ye geldi. Hello Dergisi’nin Su Ada’da düzenlediği özel bir projede İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimleriyle bir araya gelen Dr. Murad, güzellik ve cilt bakımıyla ilgili tüyolarını paylaşıp, cilt bakımıyla ilgili merak edilen soruları cevaplandırdı.