Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

LOUIS VUITTON’DAN HOŞGELDiN PARTiSi


Moda dergisi Vogue Türkiye, yayın hayatına başlamasını Louis Vuitton Nişantaşı mağazasında bir davetle kutladı. ‘Strike a Pose’ konseptli partiye cemiyet hayatının ünlü isimleri, mankenler ve modacılar katıldı. Lara Sayılgan’ın davetlileri Louis Vuitton güneş gözlükleriyle görüntülediği partide, konuklar adeta bir moda çekimi atmosferi yaşadı. Gecenin müziklerini Londra’dan gelen DJ Robin Scott Lawson yaptı. İkoncan Eda Taşpınar davetin en dikkat çeken ismiydi.

MASERATI GRAND CABRIO TÜRKİYE’DE

LOUIS VUITTON’DAN HOŞGELDiN PARTiSi

Lüks ve yüksek performanslı spor otomobil üreticisi Maserati’nin yeni modeli Gran Cabrio’nun Türkiye lansmanı önceki gün Bebek Mel’s Restaurant’da yapıldı. Spor otomobil tutkunlarının bir araya geldiği davetin ev sahipliğini Tofaş CEO’su Ali Pandır, Maserati S.p.a. Bölge Direktörü Giulio Pastore ve Bölge Müdürü Gaetano Marino yaptı. Davetliler dört koltuklu ve açılır kapanır tavanlı Maserati Grand Cabrio’yu hayranlıkla seyretti.

Haberin Devamı

LOUIS VUITTON’DAN HOŞGELDiN PARTiSi
YENİ ‘DAMAS’ AÇILDI
Ünlü mücevher markalarını çatısı altında toplayan Damas, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yeni bir mağaza daha açtı. Matthew Campbell Laurenza (MCL), Jamie Joseph ve Nuray Aslanoba’nın mücevher koleksiyonunu da bünyesine katarak marka sayısını artıran Damas’ın açılış davetinin ev sahipliğini Damas’ın patroniçesi Dilek Ertek’in oğlu Gökçe Atuk yaptı. Amerika’da Bergdorf Goodman, Neiman Marcus, Londra’da Harrods gibi mağazalarıyla dünyanın birçok ülkesindeki seçkin mücevhercilerde satılan MCL ve Jamie Joseph koleksiyonları davetlilerden büyük ilgi gördü.