Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

MODACILARININ  DAVETiNDE PiŞTi OLDULAR


Kadınların en büyük korkusu katıldıkları davette aynı kıyafetin başka birinde olmasıdır. Ne kadar dikkat ederlerse etsinler pişti olmaları çoğunlukla kaçınılmaz oluyor. Ünlü modacı Atıl Kutoğlu Nişantaşı’ndaki mağazasında ‘Yaza Merhaba’ partisi verdi. Maide Kurttepeli partiye Kutoğlu imzalı turkuaz renkli kıyafetle geldi. Aylin Tahıncioğlu da aynı davete, Kurttepeli’nin kıyafetinin kumaşından yapılmış ve yine Kutoğlu imzalı şalıyla katıldı. Dünya ne küçük değil mi?



KLASİK MÜZİK ÖDÜLLERİ DAĞITILDI
MODACILARININ  DAVETiNDE PiŞTi OLDULAR

Andante Klasik Müzik dergisinin öncülüğünde bu yıl ilk kez verilen ‘Andante 2010 Klasik Müzik Ödülleri’, 7 Mayıs 2010 Cuma akşamı Rahmi Koç Müzesi’nde yapılan törenle sahiplerini buldu. Türkiye’de klasik müzik alanında ilk kez düzenlenen bu törende, toplam 28 kategoride ödül dağıtıldı.


MAVi TURA HAZIRLIK
MODACILARININ  DAVETiNDE PiŞTi OLDULAR

Cemiyet hayatının zarif kadınlarından Gül Dürüst’e önceki gün Nişantaşı’nda rastladım. Boyunca torunu olmasına rağmen maşallah hâlâ genç kız gibi. Kendisiyle ayaküstü sohbet ettik. Önümüzdeki günlerde Marmaris’e gidip teknesini denize indirecekmiş. Daha sonra da Miami’den İstanbul’a tatile gelecek olan oğlu Kerem ile mavi tura çıkacakmış. Yakışır.