Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

MUTLU  GÜNLERİNE DÖNDÜLER


KVK Genel Müdürü Bülent Çavuşoğlu, Antalyalı Nesrin - Bülent Eyilik’in kızı Tuğçe’yle dört yıl önce evlendi. Çavuşoğlu çiftinin iki yıl önce Efe adını verdikleri bir oğulları dünyaya geldi. Geçen kış Bülent Bey’in cep telefonuna gelen uygunsuz mesaj çiftin evlerini ayırmasına sebep olmuştu. Aile büyüklerinin ve dostların çabasıyla çiftin arasındaki buzlar üç ay sonra eridi. Bülent Çavuşoğlu da uzun zamandır uzak kaldığı eşine ve oğluna geri döndü. Dilerim bu ayrılık ilk ve son olur.



BEBEK iSTiYORUZ

MUTLU  GÜNLERİNE DÖNDÜLER


Neslişah Alkoçlar ile Batu Aksoy geçen yaz Beşiktaş Conrad Otel’de gerçekleşen muhteşem bir düğün töreniyle evlenmişti. Büyük aşk yaşayarak evlenen çifte önceki gece bir davette rastladım. Neslişah ve Batu ile sohbet ettim. İki genç “Çok mutluyuz, mutluluğumuzu bir çocuk ile taçlandırmak istiyoruz” dedi. Dilerim istekleri bir an önce gerçek olur.


İKİNCİ EVLİLİĞİNE ÇİFTE DÜĞÜN
MUTLU  GÜNLERİNE DÖNDÜLER


Ela Soysal’ın, Alaaddin Koşar’la evliliğinden olan kızı Elhan, 10 yıl önce Can Elbi’yle evlenmiş, iki yıl önce de boşanmıştı. Ela - Ogan Soysal ile bir partide karşılaştık. Ailesini çok iyi tanıdığım ve sevdiğim için Ela Hanım bana müjde verdi: “Elhan bir yıldır flört ettiği Amerikalı Dallas Webb ile haziran ayında Amerika’da evlenecek. İstanbul’daki dostlarımız için de temmuzda ikinci bir düğün daha yapacağız.” Çifte mutluluklar dilerim.


SORUNLARI ÇÖZMÜŞLER

MUTLU  GÜNLERİNE DÖNDÜLER


Demsa Holding’in patroniçesi Demet Sabancı’nın Maçka Polat Apartmanı’nda Brandroom adında dev bir mağaza açacağını geçen hafta yazmıştım. Demet Hanım apartman yönetiminin bilgisi dışında, binaya uygun olmayan bir tadilat yaptığı için apartman yönetiminin avukatları devreye girmiş, resmi işlem başlatmıştı. Önceki gün Polat Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Polat, beni telefonla aradı. “Sabancı Ailesi bizim yakın dostumuz. Konuştuk anlaştık. Aramızda herhangi bir problem kalmadı” dedi.