Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

ORMANDA MÜZİK ZİYAFETİ


Lounge FM’in sahibi Birol Giray ve Can Tanca tarafından düzenlenen Chill-Out Festival 23 Mayıs Pazar günü Kemer Golf & Country Club’ın ormanlık alanı içinde yapıldı. Öğlen 12.00’den gece 24.00’e kadar muhteşem doğanın ortasında gerçekleştirilen festivalde dünya çapında ün yapmış birbirinden seçkin gruplar müzikseverlere unutulmayacak bir gün yaşattı. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 10 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen ve ‘festival’ kavramına yeni bir boyut getiren Chill-Out Festival İstanbul gerek müzikal içeriği, gerek hizmet kalitesi ve atmosferi ile katılımcılardan tam not aldı. Festivalde caz’dan trip-hop’a, Latin’den etnik tarzlara kadar geniş bir müzikal yelpazede, her zevke ve her yaştan dinleyiciye farklı müzikler sundu. Caravan Palace, Bonobo Orchestra, Tunng, Alex Cuba Band, Club des Belugas, Lucky Elephant ve Palov & Mishkin bu yıl ki festivalin konuklarıydı.

Haberin Devamı

ALAÇATI’DA PİŞİP İSTANBUL’A DÜŞECEK

ORMANDA MÜZİK ZİYAFETİ

İstanbul eğlence hayatının efsane işletmecilerinden Celal Çapa’nın oğlu Emre de baba mesleğine gönül verdi. Amerika’da aşçılık eğitimi alan Emre geçen yıl okulunu bitirip Türkiye’ye döndü, askere gitti. Vatani görevini tamamlayan Emre, İstanbul Gurme Catering’in sahibi Cem Tunca’nın, Alaçatı Nars Otel’in altında açtığı Wine Bar’da çalışmaya başladı. Yerli ve yabancı 180 çeşitlik şarap kavına sahip olan Wine Bar, aynı zamanda müşterilerine 25 çeşit şarküteri ve 25 ithal peynir seçeneği sunuyor. Oğlunu işyerinde ziyaret eden Celal Çapa “Yazın burada pişecek, kışa da İstanbul’da kendi yerini açacağız” dedi.

ÜNLÜ DJ’LER ANTALYA HILLSIDE SU OTEL’DE

ORMANDA MÜZİK ZİYAFETİ

Hillside Su Otel mayıs ayının son haftasında ev sahipliğini yapacağı Sun Splash müzik festivali ile yaza hareketli bir giriş yapacak. Bu butik festivalde İngiltere, Almanya ve Türkiye’nin Jamie Lidell, Gilles Peterson, Norman Jay MBE, ve Phil Asher gibi efsanevi DJ ve müzisyenleri gün boyu plajda, akşamları günbatımı partilerinde ve gece klüp etkinliklerinde Antalya’da bir araya geliyor.

Haberin Devamı

ALAADDiN AKATLAR’DA

ORMANDA MÜZİK ZİYAFETİ

İstanbul-Etiler’deki Özel İstanbul Koleji öğrencileri, sahnelemeyi gelenek haline getirdikleri ünlü Broadway müzikallerine, bu sene, ‘Aladdin’i ekledi. Akatlar Kültür Merkezi’nde sahnelenen müzikalde, okulun İngilizce Drama kulübü öğrencileri rol aldı. Koreografisini Devlet Opera ve Balesi’nden Nil Berkan’ın, yönetmenliğini Feryal BARAN’ın yaptığı ‘Aladdin’in tamamı İngilizce sahnelendi.