Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

OTiZMLi ÇOCUKLARA YARDIM GECESi


Başkanlığını Mine Narin’in yaptığı Tohum Otizm Vakfı’nın ‘Beni Koşulsuzca Sevin’ teması kapsamında düzenlenen davete cemiyet, sanat ve iş dünyasından yaklaşık 700 davetli katıldı. Vakıf, otizmli çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla Bosphorus By Sortie, Türk Ressam Burhan Doğançay’la işbirliği yaptı. Gecede yapılan açılış konuşmasının ardından, söz alan Emre Ergani, Tohum Otizm Vakfı ile yapılan sponsorluk anlaşması doğrultusunda tüm yıl boyunca Bosphorus by Sortie’ye gelen her kişi adına Tohum Otizm Vakfı’na 1 TL bağışlanacağını açıkladı. Burhan Doğançay’ın vakıf yararına yaptığı tablo 10 bin liradan açık artırmaya çıktı. Tabloyu 200 bin TL’ye Yıldızlar Holding aldı.

Haberin Devamı

NARiN KUPASI SAHiBiNi BULDU

OTiZMLi ÇOCUKLARA YARDIM GECESi

Denize olan tutkusuyla tanınan ve Türkiye’nin geleceğini denizlerde gören Martı Grubu Onursal Başkanı Halit Narin, kendi adına düzenlenen yelken kupasında optimist junior sınıfında birinci olan Karşıyaka Yelken Kulübü’nden Barbaros Hekimoğlu’na tekne hediye etti. Kupa töreninde konuşan Narin, çocuklara böyle bir hediye vermenin onları teşvik ettiğini, yarış sonunda kupa değil de ‘tekne kazandım’ demenin ayrı bir heyecanı olduğunu ifade etti.

BODRUM KLASİĞİ ALAÇATI’DA

OTiZMLi ÇOCUKLARA YARDIM GECESi

Bodrum Cumhuriyet Caddesi’ndeki meşhur Karadeniz Unlu Mamülleri’ni sanırım bilmeyen yoktur. Birbirinden leziz börekleri, çörekleri, pastalarıyla bir Bodrum klasiği olan fırının patronu Mustafa Arıcı, yeni fırınını Çeşme Alaçatı’da hizmete soktu. Arıcı, haziran ayının ilk haftasında da Bodrum Marina’da bir restoran bar açacak.

OTiZMLi ÇOCUKLARA YARDIM GECESi
KLEOPATRA AHU YiNE KAHiRE’DE
İstanbul cemiyet hayatının en hoş en güzel hanımlarından biri olan Ahu Tuğbay geçtiğimiz kış ve ilkbaharda ablası Afet Karacan ve arkadaşlarıyla iki kez Kahire’ye tatile gidip denizin ve güneşin tadını çıkarmıştı. Müthiş fiziği ve güzelliğinden dolayı arkadaşları bu tatilde ona ‘Kleopatra Ahu’ adını takmış. Kahire’yi kapı komşusu yapan Ahu Hanım bu hafta yine bir grup arkadaşıyla Mısır’a gitti. Ahu Hanım bu tatilinde Kızıldeniz’in eşsiz güzelliklerine dalacakmış. Yakışır.