Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

RiXOS RESiDENCES GÖRÜCÜYE ÇIKTI


İpek Çakırkaya - Ayaydın Grup - Maslak Yapı ve Merttaş Ortak Girişim Grubu tarafından Şişli Bomonti’de yapılan Rixos Residences Bomonty görücüye çıktı. 25 Mayıs Salı akşamı binanın bahçe ve giriş katında verilen davete katılan misafirler Bedri Rahmi Eyüboğlu ve Eren Eyüboğlu’nun resim sergisini gezerek örnek daireleri gördü. Bedri Rahmi ve Eren Eyüboğlu’nun karma resim sergisi 1 Haziran’a dek ziyaretçilere açık olacak.


YAMAMAY PARTiSi

RiXOS RESiDENCES GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Dünyada 660 mağazası bulunan İtalya’nın iç çamaşırı, mayo ve gece giyim markası Yamamay, Türkiye’deki ilk mağazasını geçen aralık ayında Teşvikiye’de açmıştı. Yamamay, bugün saat 17.30’da mağazada vereceği partiyle açılışını kutlayacak. California ve Meksika sahillerinden ilham alınarak hazırlanan yaz koleksiyonunun reklam yüzü seksi yıldız Jennifer Lopez.

Haberin Devamı


ANNESi DUYUP GELDi

RiXOS RESiDENCES GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Uluslararası üne sahip, Türkiye’nin önde gelen moda fotoğrafçılarından Koray Erkaya ‘Don’t Tell Mama’ (Annem duymasın) adını verdiği fotoğraf sergisini önceki gece Beyoğlu The Hall’da açtı. Roxane - Cüneyt Ayral’ın küratörlüğünde gerçekleştirilen dizi serginin ilki, Erkaya’nın erotik fotoğraflarından oluşuyor. Sanatçının geçmiş yıllarda çektiği erotik fotoğraflara da yer verdiği sergide Erkaya’ya modellik yapan Özlem Tania Gedik sergiyi gezenlerle sohbet edip fotoğraf çekimleri sırasında yaşadıklarını anlattı. Koray Erkaya’nın eski eşi Bennu Gerede sergiye yeni eşi Cem Büyükhanlı ve oğulları Daren, Dilan ve Miro ile geldi. Koray Erkaya’nın annesi de sergiyi gezenler arasındaydı.

GREASE iSTANBULLULARI BÜYÜLEDi
RiXOS RESiDENCES GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Broadway tarihinin en sevilen ve en çok sahnelenen müzikali ‘Grease’, Astoria AVM’nin ikinci yıl etkinlikleri kapsamında önceki akşam İstanbullu hayranlarıyla buluştu. 7 Haziran 2010 tarihine dek Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahnelenmeye devam edecek müzikalin ilk gösterisine ünlü simalar büyük ilgi gösterdi. Kıvanç Tatlıtuğ 27 Mayıs’taki gösteride ‘Teen Angel’ karakteriyle konuk oyuncu olarak Grease kadrosuyla birlikte sahneye çıkacak.