Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

YEDİ YAŞ  BUHARLAŞTI


Süperstar Ajda Pekkan dün sabah Seda Sayan’ın televizyon programının konuğuydu. Ajda Pekkan sohbet sırasında ’Böylesine büyük sevgi herkese nasip olmaz. 17 yaşında sahneye çıktım. 40 yıldır da ülkenin en sevilen sanatçılarından biriyim’ dedi. Pekkan’ın bu hesabına göre yaşı 57. Oysa nüfus cüzdanında 64 yazıyor. Zaten kim inanır ki Ajda Hanım’ın gerçek yaşına?

CENK’iN PAVYONU YAZA BODRUM’DA
Cenk Eren’in Levent’te açtığı ‘My Pavyon By Cenk Eren’ adlı kulüp bu yıla damgasını vurdu. Yazlık mekan arayışında olan Cenk’in imdadına Emre Ergani yetişti. Gümbet’deki Club M’in içinde Bianca Club’ı açacak olan Emre, Cenk’in pavyonunu da bünyesine kattı. ‘My Pavyon By Cenk Eren’ yaz boyunca Bodrum’da olacak


PARİS YERİNE ATİNA

YEDİ YAŞ  BUHARLAŞTI

İşadamı Emir Baran doğum gününü her yıl yakın arkadaşlarıyla Paris’te kutlardı. İzlanda’daki yanardağ patlamasının ardından gökyüzünde oluşan küllerden dolayı uçak seferlerinin yapılamaması Emir’in Paris’teki doğum günü partisinin de iptaline neden oldu. Emir de geleneksel doğum günü partisini mecburen Atina’da kutladı. George 5 Otel’in teras katında başlayan doğum günü partisi Atina’nın en popüler kulübü Villa Mercedes’te devam etti.

‘İKİSİNDE DE KEÇİ İNADI VAR’
Semiramis Pekkan ile Selma Türkeş geçen kıştan beri küs. Sıkı dostların yakın arkadaşları İsmail Akkaya barıştırmak için büyük çaba harcıyor. Uğraşları boşa çıkan Akkaya ‘Küs olduklarına onlar da pişman. Ama ikisinde de keçi inadı olduğu için, kimse ilk adımı atmıyor. Ama ben de inat ettim. Eninde sonunda onları barıştıracağım’ diyor. Kolay gelsin İsmail. Dilerim başarırsın.


NERMİN BEZMEN’İN ÇİFTE MUTLULUĞU
YEDİ YAŞ  BUHARLAŞTI

Yazar Nermin Bezmen, hayatının ikinci baharını yaşıyor. İki yıl önce çok sevdiği eşi Pamir Bey’i kaybeden Nermin Hanım, hayatının en kötü günlerini yaşamıştı. Geçen kış oyuncu Tolga Savacı ile flörte başlayınca hayatı hepten değişen Nermin Hanım, şu günlerde babaanne olma hazırlığı içinde. Gelini Ariela dokuz aylık hamile olan Nermin Hanım doğacak torununa Pia adını vermiş.


SÜRPRiZ PARTi
Bora Kozanoğlu, sevgilisi Eda Taşpınar”a sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Sevgilisi Bora ile ile baş başa doğum günü kutlayacağını zannederek Çeşme’ye giden Eda, İstanbul’daki arkadaşlarını Alaçatı’da karşısında görünce şok geçirmiş. Nice mutlu yıllara Eda, doğum günlerin hep böyle hoş sürprizlerle geçsin.