Bihter Ayyıldız

Bihter Ayyıldız

tbkrxm@yahoo.fr

Tüm Yazıları

- Küçüklük hayaliniz neydi?

‘GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR’

Astronot olmaktı. Gökyüzünü her zaman çok sevmişimdir. Yıldızlar ve ay her zaman ilgimi çekmiştir. Yengeç burcuyum. Su grubu burcu olduğum için de medcezir zamanları ayın hareketlerini takip etmeye bayılırım.

- Güzellik sizin için ne ifade ediyor?

Duruluk, sadelik ve kimseye benzememek demek. Birbirini taklit eden hiçbir şeyin güzel olamayacağını düşünüyorum. Sadece estetik güzellik olamaz. Bütünsel güzelliğe inanıyorum. Ruh, beden ve zihin bir arada güzelse, güzellikten bahsedebiliriz.

Haberin Devamı

- Miss Turkey olmadan önce güzel bir kız olduğunuzu düşünüyor muydunuz?

Ailemin küçük kızı olarak, onların gözünde hep güzeldim. Evet çevremde insanların güzel gördüğü biriydim. Güzel bakan, güzel görür. Teşekkür ediyorum güzel bakanlara.

- Yarışmaya katılma kararını nasıl aldınız?

Yarışmaya katılmam tam bir tesadüf eseri oldu. İstiyordum ama bu kadar erken girmeyi

‘GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR’
düşünmüyordum. Yarışma için bir hazırlık yapmamıştım. Kabul maili geldikten üç gün sonra ön eleme için İstanbul’a geldim. Ve şimdi 2015 Türkiye güzeliyim bu gurura paha biçilemez.

- Miss Turkey olduktan sonra hayatınızda neler değişti?

Popülerliğim arttı. Kariyer planlarım arasında oyunculuk yer almaya başladı. Çok güzel kapılar açıldı... Bunun gibi şeyler…

- 28 Eylül’de tacınızı teslim ettiniz. Şimdi planlarınız neler?

Sırada okulum var. Okulumu ve işlerimi beraber yürüteceğim. Bunun dışında asıl hedefim bir gün Victoria’s Secret podyumunda yürümek.

‘Dizi teklifleri alıyorum’

- Sevgiliniz var mı?

Yaşım daha çok küçük. Zamanı geldiğinde her genç kız gibi ben de isterim tabii ki…

‘GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR’

- Dizi teklifleri alıyor musunuz?

Evet. Gelen dizi tekliflerini ajansımla beraber değerlendiriyoruz. En doğrusu olduğuna inandığımız bir projeyle anlaşacağız.

- Spor hayatınız nasıl gidiyor?

12 yıl spor yaptım. Milli takımlarda oynadım ancak profesyonel olarak spor yapmayı bıraktım. Hobi olarak devam ediyorum.

- Yüksek topuklar ve makyajla aranız nasıl?

Özel davetlerde topuklu ayakkabı giyiyorum. Onun dışında her zaman spor ayakkabı tercih ediyorum. Doğallıktan yanayım ve günlük hayatımda neredeyse hiç makyaj yapmıyorum.