Bihter Ayyıldız

Bihter Ayyıldız

tbkrxm@yahoo.fr

Tüm Yazıları

Elmas dışında herhangi bir şey tarafından çizilmeye karşı dayanıklı olan safir, ekranın neredeyse kusursuz kalmasını garanti ediyor

Yeni nesil Consellation serisini, Park Hyatt Residential Suite’de bir araya geldiğimiz Vertu Kıdemli Go-to-market müdürü Arthur Tay’den dinledik. 1998’de saat ve mücevherlerin dünyasından ilham alan Frank Nuovo’nun lüks bir telefon için değil, dünyanın en kaliteli cep telefonunu üretmek üzere yola çıktığı serüvende yeni bir devrin açıldığını söyleyen Tay, yeni Consellation serisinin lüksün değişen çehresiyle paralel özelliklere sahip olduğunu belirtiyor.
Lüks dünyasında kadınların ve gençlerin de gücünün artması markaları kadınlara ve gençlere yönelik tasarım ve iletişim stratejileri geliştirmeye yönlendiriyor.

Her telefona bir usta
Safir kristal, Vertu hikâyesinin köklü bir parçasıdır. Constellation’da, telefonun ön yüzünü tümüyle kaplayan 100 karattan fazla ağırlığa sahip 12.95 cm safir kristal kullanılmakta ve bunun altında 10.92 cm boyutunda 720p yüksek çözünürlüklü ekran yer almaktadır. Elmas dışında herhangi bir şey tarafından çizilmeye karşı dayanıklı olan safir, ekranın telefonun ömrü boyunca neredeyse kusursuz kalmasını garanti ediyor.
Vertu Ti, Signature ve Constellation serilerinden oluşan Vertu cep telefonlarının her biri tek bir usta tarafından monte ediliyor ve dünyanın en ince malzemeleri kullanılarak İngiltere’de el işçiliğiyle yapılıyor.
Telefonun Türkiye satış fiyatı 5 bin 400 euro. Özel siparişlerin fiyatları ise değişiyor. Bu telefon, Vertu telefonları içinde en ulaşılabilir telefonlardan olma özelliğine sahip. İşadamlarına yönelik olanları 25 bin euro’ya kadar çıkıyor.

Haberin Devamı

Reklam kampanyası

Moda fotoğrafçısı Kristian Schuller tarafından çekilen reklam kampanyası Vertu’daki temel bir değişikliği ve Vertu müşterileri için yaratılan olağanüstü dünyayı simgeliyor.

Teknik özellikler:

Vertu Constellation modern akıllı telefon kullanıcısı için her şeyi sunuyor: Android... 4.2 Jelly Bean, Qualcomm Snapdragon... Dual core 1.7 GHz CPU, 32GB dâhili bellek, full HD video (1080p) ile 13MP arka kamera, Skype uyumlu 1.3MP ön kamera, Wi-Fi, Bluetooth ve NFC.