Ece Vahapoğlu

Ece Vahapoğlu

ecevahapoglu@gmail.com

Tüm Yazıları

Adana halkı ve sanatçı dostlarımızla dopdolu bir haftasonu geçirdik...

Baba memleketim Adana’da üç senedir harika bir etkinlik düzenleniyor; portakal çiçeklerinin açıp şehrin mis gibi koktuğu nisan ayının başlarında ‘Nisan’da Adana’da’ karnavalı.
Toyota Türkiye CEO’su Ali Haydar Bozkurt’un fikir babası olduğu karnavalın ilk senesini ben sunmuştum; açılış kortejinde turuncu elbisemle sahnedeyken Adanalıların ve tabii ki akrabalarımın yoğun ilgisi beni çok mutlu etmişti. Üstelik annem Boşnak olunca ‘Adanalı Boşnaklar Derneği’yle bir araya gelmek de bir taşla iki kuş vurmaktı. Sevdiğin bir şehirde, yakın hissettiğin enerjilerde, coşkuyla ve huzurla bulunmak muhteşem bir his.
Karnaval duyuldukça, sadece Adanalıların ve ünlü sanatçıların ilgi duyduğu değil, başka şehirlerden insanların da katıldığı renkli ve hareketli bir etkinlik haline geldi. Konserler, sergiler, yarışmalar, yemekler, sokak oyunları, Adana halkı ve sanatçı dostlarımızla dopdolu bir hafta sonu geçirdik. Adana’ya özgü fark yaratan güzellikleri paylaştık.

Haberin Devamı

EMRE KARAYEL İLE KUZENİZ!!

Nisan’da Adana’da karnavalına katılmış ünlü isimlerin geçen aylarda buluştuğu özel bir yemekte oyuncu Emre Karayel’le aynı masada oturduk. Yemek boyunca güzel sohbet ettik, ikimizin de at sevgisinden bahsettik ve çabucak kaynaştık. Hatta bazen ikili sunuculuk işlerinde kadın ve erkek sunucu olarak adımız da geçer. Yemekten bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşınca babam arayıp “Siz kuzensiniz” demesin mi?
Meğer Emre’yle ben baba tarafından kuzenmişiz. İkimizin babası da Adanalı ve onlar kuzen. Biz de bu sürpriz durumu birkaç gün önce sokakta beraber sarılarak fotoğraf çektirerek Instagram’dan duyurduk.

İtalyan markasıyla Sabancı işbirliği

Bugünkü köşemi Adana’ya ayırdım gibi. Yine büyük bir Adana ailesi, Sabancılar’ın güzel gelininin son başarı hikayesi…
Zarif şıklığıyla her zaman beğendiğim ve arkadaş olarak tanıştığım Arzu Sabancı, moda tasarım birikimini İtalyan tekstil markası Pinko’ya kapsül bir koleksiyon hazırlayarak perçinledi.
Koleksiyonu, Nişantaşı mağazasında gördüm; maviler, turuncular, yeşiller ve kesinlikle yaz ve deniz esintileriyle hoş.
Ama benim asıl paylaşmak istediğim; Arzu’nun hem başarılı bir iş kadını, hem tasarımcı, hem EPOS gibi özel gecelerde dostlarına DJ, hem üç erkek çocuğu annesi, hem eş, hem de her zaman bakımlı ve alımlı bir kadın olmasından duyduğum mutluluk!
Bir kadın isterse her şeyi
başarabilir!