Ersin Süzer

Ersin Süzer

esuzer26@gmail.com

Tüm Yazıları

Geçtiğimiz pazar gecesi Demet Akalın ve Okan Kurt tanışma yıl dönümlerini Hilton’da kutladılar. Pazar gecesi Hilton’a gittiğimde, düğün tadında bir kutlama olacağı hiç aklıma gelmemişti. Okan Kurt, Hilton’daki balo salonunu öyle bir hazırlamış ki, bir anda düğünün ortasına düştük gibi hissettik.
50 kişilik davetli grubunun yarısı şarkıcı olunca, gece saat 02.00’ye kadar orkestra hiç susmadı...

DÜĞÜN TADINDA YIL DÖNÜMÜ
BERKAY ALTI SAAT SAHNEDE KALDI
Berkay o gece rekor kırdı; altı saat boyunca sahneden inmedi. Gecenin sürprizi ise Okan Kurt’tan geldi. Berkay’la birlikte Demet Akalın’a şarkı yapmışlar. Üşenmemiş, stüdyoya bile girmişler. İkili şarkılarını söylerken, Demet Akalın’ın ayaklarına bine yakın gül döküldü. Şarkı bittiğinde Demet Akalın, duygulanmasına rağmen eşine bir daha şarkı söylememesini söyledi.
Böyle kutlamalarda en çok ev sahibi eğleniyor. Düğünde hiç eğlenemedikleri için acısını yıl dönümlerinde çıkarıyorlar. O gece Demet Akalın’ın oryantal Didem’le birlikte yaptıkları dans şovu görülmeye değerdi. Gecede Hakan Peker, Deha,Tan, Işın Karaca ve Emel Mütfüoğlu’da sahnedeydi.
Bu arada Işın Karaca fena halde kilo vermiş. Yanıma gelene kadar tanıyamamıştım.
Gece bu kadar magazinel olunca, her davetliye sosyal medya uyarısında bulunulmuş. Ben de geceye katılan tek gazeteci olunca, Demet Akalın sosyal medyadan bir şey paylaşmamam için özel olarak rica etti. Sosyal medya öyle bir hal almış ki, ünlüler özel bir şey yapacaklarında mecburen önlem almak zorunda kalıyorlar.

ALBÜM’DE ARABESK GECESİ
Hilton sonrası eve dönerken, Kuruçeşme’deki Albüm’e uğrayalım dedik. Albüm’ün geçen kış Cenk Çöteli’yle başlayan arabesk gecelerinin ne durumda olduğunu merak ediyorduk. Mekan o kadar kalabalıktı ki, girişten bir adım öteye gidemedik.
Pazar gecesi 02.30’da bu kadar kalabalık görmek, hiç normal gelmedi. Demek ki canı eğlenmek isteyenler için yer ve zaman hiç fark etmiyor.

Haberin Devamı

iSTiKLAL’DAKi MÜNHASIR

İstanbul’da iyi et ve kebap yemek için illa bilinen yerlere gitmeniz gerekmiyor. Öyle kıyıda köşede yerler var ki, değme restoranlara taş çıkartıyor. Münhasır’da böylesi bir yer.
İstiklal Caddesi’ndeki Beyoğlu Sineması’nın üst katında hizmet veren Münhasır’ın yemeklerini tadınca, kendinizi “Bravo” demekten alamıyorsunuz.
Sadece lezzet odaklı yerlere gittiğinizde, dekorasyonu görmezden geleceksiniz. Buralarda bakacağınız tek şey; mekanın temiz olup olmadığı. En büyük lüksleri, masanıza gelen yemekler. Münhasır’ın şahane yemekleri ile tanışmamın sebebi; Hürriyet’ten Savaş Özbey oldu. Yoksa öyle aklınızın ucundan bile geçmez, pasajın içinde böylesine lezzetli bir etin yapılacağı.
Makul fiyata, şahane bir et keyfi yapmak istiyorsanız Münhasır’a bir uğrayın derim.