Gökmen Aytaç

Gökmen Aytaç

ege@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bu rakam ne bir sokak numarası, ne de bir pozisyonun yeni adı... Bu rakam Manisaspor’un şu ana kadar sattığı kombine biletin sayısı.

Attık mı mangal da kül bırakmıyoruz ya... Akıl vermeye gelince her şeyi biliyoruz ya... Bu takım için ahkam kesmeyi biliyoruz ya... Ne hikmetse gidip bir kombine bilet alıp, bu kulübe katkıda bulunmuyoruz.

Peki nasıl olacak bu iş?

Nasıl dönecek bu çark?

Bu gençler yola çıkarken Manisalılara güvendiler. Aslına bakarsak Manisalıların zenginlerine de güvenmediler. Yüreğinde Manisaspor sevgisi olanlara güvendiler. Onlar harekete geçerse, belki bu şehrin zenginleri ceplerindeki akrebi bir kenara koyar, takıma destek olurlar diye düşündüler. Yani herkesin gücüne göre, ucundan kenarından bir katkıda bulunması düşünülüyordu. Bu gençler, bu beklentiler içinde göreve gelir gelmez çalmadık kapı bırakmadılar. Kulübe küs olanların gönlünü aldılar, tesislere adım atmaları, yasaklananlara kapılarını açtılar. Kısa sürede şehir ile kulübü barıştırdılar. Her gittikleri yerden manevi destek aldılar. Ama şimdi bu desteğin maddiyata dönüştürme zamanı. Ligler başlıyor. Zorlu bir dönem Manisaspor’u bekliyor.

Haberin Devamı

Ortak Akıl toplantısında Başkan Emre Hasgör, 66 adet kombine sattık dedi. Bu ayıptır diyemedi gerçi ama, orada bulunan yaklaşık 200 kişiye seslendi. Artık Manisalıların da, Emre Hasgör’ün bu çağrısına kulak vermesi lazım...