Jhon Travolta

Jhon Travolta

cadde@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Eğlenceyi cumartesinden başlatmak için bir kulp bulunmuş, 'Sevgililer Günü’nün ilk saatlerinden başlayan eğlence' diyorlar. Yalın 23.59’da W İstanbul’da mesela. 'Unplugged' performansı ve en sevilen aşk şarkılarıyla gecemizi unutulmaz kılacakmış. “Hay de bre Romeo’lar Juliet’ler, hay de bre!” diyor, pazarı onlara emanet edip, sevginin günü olmaz diyenlerin neferi olarak bu cumartesi ateşini yakıyorum sevgili gönül dostlarım.
Tuti sabırsız. Tepemde dikilmiş; “Kırkpınar ağası Orhan abi halinden bi kurtulamadın abi” deyip duruyor. Komik adam. Anti Sevgililer Günü bile organize etti. Pazar günümüzü, yeni keşfi Behlül Bihter oyununu oynayarak geçireceğiz bilgisayar başında. Ortadoğu’nun Brad Pitt’i Behlül kendisi olacakmış. Ben de iri kıyım Bihter. Gözlerimiz benziyormuş. Neyse, geyiği bırakalım. Bu hafta sonu programımız çok neşeli, çok hareketli. Ateşlemeyi CRR’de 'Buena Vista’dan Canlı - The Havana Lounge'la yapıyoruz saat 20.00’de. Dostum Wim Wenders’in 'Buena Vista Social Club' filmi itibariyle aşık olduğum Buena Vista’nın sıkı bir takipçisiyim. Filmin trompetçisi Yanko Pizaco da sahnede olacak. İbrahim Ferrer, Compay Segundo gibi değerli isimlerle birlikte müzik yapmış diğer isimler ve de.
CRR sonrası da koştura koştura Suada’ya Ajda dinlemeye gideceğiz. 22.30 konserin başlama saati ama koca diva çıkar mı zamanında bilemedim. Ajda’yı bizim Tina ile tanıştırmak istiyorum. “Tina Turner ile bir turne ayarlasak hatta” diyor Tuti. Olabilir. İyi fikir. Ajda tercihimiz sebebiyetiyle Salon İKSV’deki bir nevi üç kişilik karnaval 'The Tiger Lillies' konserini kaçıracağız gibi gözüküyor. “Dert değil” dedi Tuti. “Sık gelirler buraya. Bir gelen bir daha, bir daha gelip duruyor aynı mekanlara” diye söylendi. Tuti’yi göre böylesi kolay olduğundan. Bana göre İstanbul’da bir gün bir diğer güne hiç benzemediğinden. Öyle görünüyor ki Sevgililer Günü’ne saat 23.59 itibariyle Ajda'yla giriyoruz. Dileğim tam o saatte başlasın, 'Uykusuz her gece.'