Kadir Çetinkaya

Kadir Çetinkaya

kadir-cetinkaya@hotmail.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Turgutluspor yenilgisiyle taraftarlarını bir hayli üzen Altay, Tepecikspor karşısında 5-1’lik skorla aldığı farklı galibiyetle hem taraftarından özür diledi hem de şampiyonluk yolunda rakipleriyle aradaki puan farkının daha çok açılmasına engel oldu.
Henüz 4. dakikada, yeni transfer Ziya’nın arapasında ustalığını bir kez daha konuşturan Yunus Altun, maçın gollü geçeceğinin sinyalini verdi.

Kolay lokma
Ekrem Al’ın gelmesiyle oyun şablonu değişen Altay, sistemi benimsemiş durumda. Al, Abdülkadir, Aytaç gibi genç oyuncularından sorumluluk üstlenmesini istiyor. Diğer oyuncular da sorumluluklarını yerine getirince, giydikleri formanın hakkını verince, işte böyle galibiyetler geliyor.
Dün Altay’da herkes görevini çok iyi yaptı. Doğal olarak da Tepecikspor karşısında hiç zorlanmadı.
Her fırsatta gol krallığında iddialı olmadığını dile getiren mütevazı golcü Yunus’un bir gol ve bir asistle parladığı maçta, Mustafa Cevahir’in hırsını ve alkışlanması gereken vuruş tekniğini de es geçmemek gerek. Sezon başından beri Altay’ın en istikrarlı isimlerinden biri olan Mustafa, Tepecikspor karşısında da sağ çaprazdan attığı şık golle kalitesini bir kez daha kanıtladı.
Ömer’e ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Ömer, Yunus’a gol attırmaya devam ediyor. Adam eksiltip, top indirerek sürekli savaşçı kimliğiyle ön plana çıkan Ömer, takımın en iyilerindendi.
74. dakikada Göksel ile Recep’in anlaşamadığı pozisyondan gelen golün dışında rakip kalede çok fazla görünmeyen Tepecikspor, Altay için kolay lokmaydı.
Altay’ı hep böyle görmek, golleriyle, futboluyla gönülleri fethetmesini istiyoruz ve devamını bekliyoruz.