Önemli makyaj tüyoları

22 Ağustos 2011

Merhabalar,

Bu ay size birkaç makyaj tüyosu vereceğim. Hepimiz az çok kendimize makyaj yapıyoruz değil mi? Ama yaptığımız makyaj bazen bizi olduğumuzdan da kötü gösterebiliyor. Elbette hepimiz ressam edasıyla makyaj yapamayız, her gün bir uzmana da yaptıramayız. Kendi kendimize yapabildiğimizi biraz daha bilinçli hale getirelim o zaman. Ben burada size yine kurallar üzerinden klasik bilgiler vermeyeceğim.

İşte günlük yaşamınızda, yani kısacası öncelikle evinizde en doğru makyajı yapabilmenizi sağlayacak pratik bilgiler…

Elinizin ayarını belirleyin!

Yazının Devamı

Gelin makyajı ve profesyonel öneriler!

27 Temmuz 2011

Merhabalar…

Malum yaz sezonu ve düğünler bir hayli fazlalaştı! Her gelin o güne bambaşka bir heyecanla ve özenle hazırlanır. Gelinlik, saç ve makyaj bütünlüğü ise o günün önem sırasında yerini çoktan almıştır. Tabi ki en önemli detaylardan biridir gelin için…

Neden derseniz; geriye sadece fotoğraflar kalıyor ve herkes sizin güzelliğinizi görüyor! Doğru seçilmiş bir gelinlik, doğru taranmış bir saç ve doğru yapılmış bir makyaj ile usta bir fotoğrafçı buluşmasından daha harika bir şey olamaz değil mi?

Şimdi, isterseniz geline özel bir makyaj nasıl olur? Kim hangi renkleri tercih etmeli? Vurgular ve tonlar nasıl olmalı bunları konuşalım….

Yazının Devamı