3'ü bir arada!

16 Mayıs 2013

Futbolda şiddet ve gerilim tavan yaparken, üç büyük kulübün önemli isimleri bir araya geliyor. TRT Spor'daki Basın Kulisi Programı'nın bu akşamki konukları Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kığılı ve Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi'ydi.


Aynı zamanda iki avukatın da yer alacağı program öncesi Kığılı'nın katılıp katılmayacağı konusunda ise belirsizlik sürüyor.

Fenerbahçeli idareci, söz vermesine karşın "Katılmayabilirim" mesajı yolladı kanala. Kığılı'nın, Başkan Aziz Yıldırım'ın istiğiyle programa katılmaktan vazgeçtiği öne sürüldü. Ancak kanal yetkilileri Kığılı'nın son dakikada programa katılmasını umuyor. Fenerbahçe için düşünülen alternatif ismin ise Kulüp Genel Sekreteri Talat Yılmaz olduğu öğrenildi. Özellikle 3 Temmuz'daki sert tutumu ile dikkat çeken ve Kadıköy'deki maçlara tepki yüzünden gitmeyen Adnan Öztürk ile Fenerbahçe cephesinin karşılıklı düellosu merakla bekleniyor.

Yazının Devamı

Yiğido'ya milli golcü

21 Ocak 2013

Sivasspor bombayı patlattı.

Yiğidolar, Polonyalı golcü Arkadiusz Piech'i kadrosuna kattı. 27 yaşındaki futbolcu, Polonya'nın Ruch Chorzov takımında forma giyiyordu ve milli takıma da çağrılıyordu.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Sivasspor'un Yardımcı Antrenörü Bülent Albayrak, Polonya’da Ruch Chorzow forması giyen forvet Arkadiusz Piech ile anlaştıklarını belirterek, ”Mukavelesini feshetmek için Polonya’ya gitti. Tahmin ediyorum Pazartesi ya da Salı günü Sivas’ta takımımıza katılır. Geldikten sonra da resmi imzayı atacak. İnşallah, hakkımızda hayırlısı olur” dedi.

Yazının Devamı

Umrunda mı dünya!

2 Ocak 2013

Galatasaray ikinci yarı hazırlıklarına bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nre yaptığı antrenmanla başladı. Sarı-kırmızılılarda Melo, Muslera, Amrabat, Dany ve Gökhan Zan'a ekstradan izin verilmişti. Resmi siteden de bunun duyurusu yapılmıştı. Buraya kadar herşey normal! Ancak takımın antrenmana çıktığı saatlerde Melo'nun paylaştığı bir resim keyifleri kaçırdı. Takım zorlu maraton için start verirken çalışmalara, Brezilyalı tatilin keyfini çıkarıyordu. Taraftarlar da bu duruma isyan etti. Çünkü bütün bir yaz ABD'de tatil yapan, geçen sezonki çizgisinden çok uzak olan Melo eski gücüne bir an önce kavuşmak yerine yatıyordu!

Yazının Devamı

Büyük ders!

31 Aralık 2012

İtalyan ekibi Lazio Türkiye'den üç büyük kulübün istediği Zarate'nin yerine bakın kimi alıyor?

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş için ismi geçen Zarate'yi gözden çıkaran Lazio, Arjantinli yıldızın yerine Isveçli Jiloan Hamad'ı transfer ediyor.

Geçen sezon Samsun'dan kovulan ve bu sezon Seri A'da zirveye oynayayarak takımını ikinci sıraya yerleştiren Petkovic'in teknik direktörlüğünü yaptığı Lazio'nun Türkiye piyasasına 8-10 milyon euroya pazarlamaya çalıştığı Zarate'nin yerine maliyeti 1 milyon euroyu bulan Jiloan Hamad'ı transfer etmek istemesi dikkat çekti. Malmö formasıyla yıldızı parlayan ve İsveç Milli Takımı'na kadar yükselen 22 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki günlerde İtalyan ekibine imza atması bekleniyor.

Azeri ve Kürt kökenli bir ailenin çocuğu olan Hamad'ın Lazio'ya transferine calciomercato.com adlı internet sitesinde de yer verildi. Genç futbolcunun Türkiye haklarını Tekin Birinci elinde bulundururken, menajerliğini ise Ferhat Çiftçi yapıyor. Diğer taraftan Lazio Başkanı Lotito, Zarate konusunda bugün yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'ye satmazsak başkasına satacağız" demesi dikkat çekti.

Yazının Devamı

Birinci Lig'in 2 yıldızını Ruslar kaptı

23 Kasım 2012

Skorer Özel

Bank Asya ekiplerinden Manisaspor'un iki genç yıldızına Rusya yolu gözüktü.

Rus ekibi Rubin Kazan'ın 1991 doğumlu stoper Hikmet Balioğlu ve 1994 doğumlu orta saha oyuncusu Eray Vatansever için Manisaspor ile söz kestiği öğrenildi.

Rusların Hikmet için 2.5, Eray için 1.5 milyon Euro bonservis ücreti ödeyeceği öğrenildi.

Yazının Devamı

Liechtenstein'ın kalesindeki Türk

17 Ekim 2012

Liechtenstein diye bir ülke vardır bilirsiniz. 160 km'lik yüzölçümü ile dünyanın en küçük ülkelerinden birisidir. Avusturya-İsviçre arasında yer alan dünyanın en küçük altıncı ülkesinin kalecisi Türk kökenli bir isim: Cengiz Biçer. Mersin İdman Yurdu'nda Sehic'in arkasında ikinci kaleci olarak bekleyen 24 yaşındaki eldiven, dün akşam Dünya Kupası Elemeleri'nde Letonya'ya karşı 2-0 kaybettikleri 90 dakikada görev aldı. Son yarımı 10 kişi oynadıkları maçı 2-0 kaybettiler belki ama Türk asıllı kaleci performansı ile beğeni topladı.

Yazının Devamı

Kayserispor'da neler oluyor?

3 Ekim 2012

Kayserispor'da ilginç gelişmeler oluyor. Orta Anadolu ekibi iddialı sayılabilecek bir kadro kurdu sezon başınra. Ancak 6 hafta sonunda gelen 4 puan ile hedef haline gelen teknik direktör Şota'nın istifasıyla ilk deprem yaşandı.

Asıl deprem ise bugün 3. Lig takımı Sancaktepe Belediyespor'a elenilmesiyle yaşandı. Daha dün "Bizim takımımız hocasız da olsa zaten ligi belirli bir yerde bitirir. O kalitede bir takımız" diyen Genel Menajer Süleyman Hurma'ya karşı oyuncuların cephe aldığı söyleniyor. Hurma'nın takım içerisinde ikililik yarattığı ve istediği oyuncuya ödeme yapıp istemediğine yapmadığını düşünen Kayserisporlu futbolcular bu durumdan duydukları rahatsızlıkları yüksek sesle gündeme getirmeye başladı. Günün esprisi ise şöyle: "Süleyman Hurma yönetimindeki Kayseripor Türkiye Kupası'na veda etti:"

Yazının Devamı

Braga maçı hangi gün?

23 Eylül 2012

Galatasaray'ın resmi internet sitesi "www.galatasaray.org" Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Braga maçının tarihinde şaşırdı!

Sarı-kırmızılıların, 2 Ekim'de oynayacakları maç, sitede 3 Ekim olarak gösterirken, Cim-Bom taraftarının planları da şaştı.

İşte o hata:

Yazının Devamı