Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Yayınlandığı süre boyunca fenomen olan ‘Poyraz Karayel’ dizisi, Poyraz ve Ayşegül için mutlu son bekleyen milyonları gözyaşlarına boğan son bölümüyle veda etti... İzleyicilerin bile ayrılmakta zorlandığı dizinin ardından başrol oyuncuları İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’nun yaptığı duygusal paylaşımlar; bunca zaman hayat verdikleri karakterlere nasıl gönülden bağlı olduklarını da gösterdi. Dizinin sezonlar süren başarısının sırrı da buydu demek ki; ‘Poyraz Karayel’e emek veren herkesin ona aynı zamanda yüreğini de vermesi...

Haberin Devamı

Denk geldiğim her seferinde takılıp kalmama ve hikayesinden oyuncularına kadar her şeyine bayılmama rağmen bir türlü tam anlamıyla takip edememiştim diziyi. Ağlamaktan içim dışıma çıkarak izlediğim son bölümün ardından yayınlanan ilk bölümü de izleyeyim dedim. İlk bölümde her şey yeni başlıyor ya, biraz psikolojim düzelir diye düşündüm! Sonra ikinci, dayanamayıp üçüncü, dördüncü derken bir de baktım ki ‘Poyraz Karayel’i sil baştan yaşıyorum!

Poyraz’ından Ayşegül’üne, hayran olduğum usta oyuncu Musa Uzunlar’ın canlandırdığı Baba Bahri Umman’dan, Zülfikar’a (Celil Nalçakan) kadar efsaneleşen karakterleri, A’dan Z’ye tüm harika ekibi, nakış gibi işlenen senaryosu ve kendine has etkileyici kurgusuyla televizyon tarihimizin en unutulmaz yapımlarından oldu ‘Poyraz Karayel’... Eee unutulmayacaklara ‘elveda’ demek de zor oluyor haliyle...

GÖKBAKAR’I SONUNDA İSYAN ETTİRECEKLER!

‘Recep İvedik’ serisinin yeni filmiyle rekor üstüne rekor kıran Şahan Gökbakar, filmi için çalışsın didinsin, aylarca emek versin; saygısızın biri de çıksın filmi Periscope’dan canlı yayınlayıp yüzlerce kişiye bedava izletsin. Sadece emek hırsızlığına değil kul hakkı yemeye de sağlam bir örnek bu!

Zaten Gökbakar’ın kazandığı her büyük başarıyla birlikte “Vay sen misin rekorlar kıran, al sana!” dermiş gibi acımasızca eleştirilmesini, yoktan sebeplerle üzerine gidilmesini şoklar içinde izliyordum. Bu hırsızlık olayı rezaletin son perdesi oldu. Allah bu ülkede üstün başarı kazananların yardımcısı olsun. Takdir edeni değil düşmanı bol oluyor!

Haberin Devamı

ASLI ENVER’İN GURURUNU DÜŞÜNEN?

Murat Boz’la Aslı Enver’inki gibi bir popstar-oyuncu birlikteliğinin didiklenmemesi imkansız olsa da; ilişki hakkında çıkan son söylentilerin maksadını aştığını düşünüyorum. Güya Boz’un karşı tarafa hisleri bitmiş ama Enver o kadar aşıkmış ki ilişkilerine bir şans daha istemiş, son demlerini yaşıyorlarmış vs.

Dokunulmaması gereken, kimseyi ilgilendirmeyecek kadar hassas bir konu bu. Kadın açısından gurur kırıcı. Elimde olsa da ortalığa biraz empati serpiştirebilsem!