Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Hani bir şeyler ters gitmeye başladığında zincirleme olarak her şey üst üste gelir ve insanı bunaltır ya bazen; işte ben de sonbahardan beridir öyle bir dönemden geçiyordum. Doğum günü zamanım geldiğinde de kutlama yapasım yoktu, ‘Ailemle bir yemek yer pasta keserim, gönülleri olur, öyle geçiririm’ diye düşünüyordum.

Ancak evdeki hesap çarşıya hiç uymadı ve neticede bu yıl doğum günüm üç gün üç gece kutlandı! Bu üç gün boyunca; ne kadar çok sevildiğimi ve ne kadar şanslı olduğumu bana iliklerime kadar hissettiren, defalarca mutluluktan gözlerimden yaş gelmesinin sebebi olan aileme ve can dostlarıma ne desem az kalır, sevgimi ve minnetimi ifade etmeye...

Haberin Devamı

Doğum günümde anladım ki; arkadaşlıkların bile değerini yitirdiği ve insanların

DOĞUM GÜNÜMDE ANLADIM Kİ...
giderek bencilleştiği bir dünyada benim gibi içten ve gerçek dostlara sahip olmak kadar büyük bir şans yok. Hayattaki en büyük mutluluk da, başarı da seni gerçekten seven ve sonsuza kadar yanında kalacak arkadaşlar ve aileymiş. Bir de sağlık yerinde oldu mu, gerisi boş, gerisi gelir geçer.

Doğum günü çocuğu şık gezmeli!

Ve gelelim bir doğum günü çocuğunun çok dikkat etmesi gereken hususa! Bu nokta çok önemli, yoksa bakkala bile gitmeyeceğiniz kıyafetlerle dev bir sürprize yakalanabilirsiniz, aynen benim gibi! Doğum günümün ertesi günü kısa bir işim vardı dışarıda, ‘Nasıl olsa beni kimse görmeyecek, hemen eve döneceğim’ diye elime ne geldiyse giyinip çıktım.

Günün devamında bütün sevdiklerimin toplandığı, hayatımın sürpriziyle karşılaşacağımdan haberim yoktu tabii! O nedenle doğum günü çocukları, birkaç gün süreyle mutlaka bakımlı ve iyi giyimli takılmalı! Her an her şey olabilir, tecrübe konuşuyor!

Çicek Sepeti bir harika...

Doğum günümde çok yakın bir arkadaşımın ‘Çiçek Sepeti’nden ısmarladığı hediyeler arasında balonlar da vardı. Balonların çabuk indiğini duyan arkadaşım şirketi arayıp şikayette bulunduktan sonra; çok sevimli bir özür mesajıyla birlikte gülen suratlı bir kutu kurabiye geldi ‘Çiçek Sepeti’nden...

Haberin Devamı

Balondur inebilir ama şirketin bu ilgili ve müşteri memnuniyetine karşı hassas tutumu aklımda fazlasıyla yer etti.

Hatta hemen ardından ben de bir arkadaşım için sipariş verdim. İki saat içinde en güzel şekilde yolladığım adrese ulaşmıştı.