Nazlı Mengi

Nazlı Mengi

nazli.mengi@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Fragmanlarını izledikçe çok güldüğüm için vizyona girdiği gibi koşturdum ‘Kolonya Cumhuriyeti’ne... Hani genelde fragmanlara en komik sahneleri koyarlar ama filme gidince o sahneler hariç bir numara olmaz ve hayal kırıklığına uğrarız ya; bu film öyle değil dostlar.

Başından sonuna kadar sürekli güldüm. Zaten Türkiye’nin en iyi komedi oyuncularından Çağlar Çorumlu ve Büşra Pekin’e bayılırım. İkisi bir arada olunca, senaryo süper komik yazılınca, tüm kadro harika oyunculardan oluşunca (Belediye başkanının danışmanları rollerinde Mahir İpek, Ersin Korkut ve Uğur Bilgin var) ortaya bol eğlenceli bir iş çıkmış.

Haberin Devamı

HAFTA SONU ROTASI: KOLONYA CUMHURİYETİ

Küçücük bir beldenin başına gelen absürt ötesi olayları anlatan ‘Kolonya Cumhuriyeti’, yaşanan siyasi olayları, yabancı ülkelerle ilişkileri, siyasetçilerin halka hitap tarzlarını öyle komik ‘ti’ye alıyor ki, gülmekten gözümden yaş geldi.

Bu filmi televizyonda yayınlanmasını ya da internete düşmesini beklemeden görmelisiniz. Hafta sonunu bol bol gülerek geçirmek için harika fırsat. Malum gülmek ömür uzatıyor!

AŞK BÖYLE BİR ŞEY

HAFTA SONU ROTASI: KOLONYA CUMHURİYETİ

İtiraf ediyorum; hayatım boyunca topuklu ayakkabılar, feminen kıyafetler falan giyip ‘kadın kadın’ olmayı hiç beceremedim! ‘

Bu kadın kadın giyinme hissi bana yaş aldıkça elbet gelecek’ diye bekledim durdum ama yok anacım, katiyen gelmiyor! Şık kıyafetlerin içinde asla mutlu olamıyorum, varsa yoksa erkek çocuğu stili!

E haliyle spor ayakkabılar da vazgeçilmezimdir. Hele bana Adidas Originals dediniz mi akan sular durur. Son yıllarda Originals modellerini bulmakta zorlanıyordum. Bazen yurt dışından ürün getiren ufak butiklerden alıyordum ama o da gerçekten orijinal mi emin olamıyor insan. Hatta bir çift Stan Smith’imin sahte olduğunu öğrendim geçenlerde, içim yandı!

İşte bundan sebep Nişantaşı’nda yeni açılan ‘Adidas Originals’ mağazası benim için adeta bir cennet! Lifestyle ürünlerin, ikonik parçaların, dünyada sınırlı sayıda üretilen koleksiyonların satıldığı mağaza, Adidas klasiklerine olan aşkımı fazlasıyla karşılıyor. Sadece bir mağaza da değil üstelik, her ay müzik, sanat ve modaya dair organizasyonların yapıldığı keyifli bir buluşma mekanı...

Haberin Devamı

Ayrıca burası; Adidas’ın tüm dünya metropollerinde hayata geçirdiği ‘Key City Attack’ projesinin önemli bir adımı, İstanbul bu projedeki şehirler arasında ilk 18’de yer alıyor. Şu an yazarken yine gidesim geldi yeminle, Adidas aşkı böyle bir şey!