Neslihan Özyükseler Tanış

Neslihan Özyükseler Tanış

ozyukselerneslihan@gmail.com

Tüm Yazıları

Ünlüler, ‘Kilo aldı, göbeği fışkırdı’ tarzında haberlere kızmasınlar. Geçen gün Ali kucağımda kan ter içinde duşa gidiyorum, aynaya baktım, durumum hiç iç açıcı gelmedi!
Ama “Milliyet Cadde’nin 41 yaşındaki köşe yazarı, çocuğu üç yaşına gelmesine rağmen göbeğini eritemedi” diyen yok! Öte yandan allayıp pullayanım da yok! Ünlü olmayı seçmişsen ve muhabirlerin olduğu plajlara gittiysen bacağın, karnın, kalçan, gıdın konuşulur, kabul etmelisin!

Geçenlerde bir habere rastladım. İki elti, iş dünyasından ünlü bir ailenin çocuklarıyla

ÜNLÜNÜN GÖBEĞİ
evlenmişler. Manken değiller, oyuncu değiller… ‘X kendisi gibi iki çocuk sahibi eltisi Y’den daha formda görünüyordu’ yazıyordu haberde.

Fotoğrafı çok dikkatli inceledim. 30’lu yaşlarını süren bu iki hoş kadının fizikleri neredeyse ikiz kadar benziyor!

Süsten püsten uzak, gayet sade mayolarla, iddiasızca denize giriyorlardı. Haberi yapan arkadaş nasıl bir algıyla incelediyse artık, birine torpil geçmek istemiş! Kaldı ki öyle bile olsa, eltilerden biri 34 diğeri 42 beden olsa ne fark eder? Kardeş iş adamlarıyla evli olmaktan başka hiçbir şekilde ön planda olmayan iki kadından söz ediyoruz.
İşte buna ‘kadına şiddet’ de diyebiliriz, ‘acımasızlık’ da…

Haberin Devamı

HANGİ HEIDI’YE BENZEMEK İSTERSİN?

Geçenlerde Dermatolog Doç Dr. Alev Eken, Instagram’da Scarlett Johansson ve Heidi Klum’un fotoğraflarını paylaşmış ve altına yazmış: “İdeal yüz şekli iki şekilde tanımlanır. Birincisi Scarlett gibi kalp şekli ikinci Heidi gibi ters yumurta biçimli. Yaşla birlikte başta yanak olmak üzere cilt altı yaş yastıkçıklarının boşalması ve derinin gevşemesi yüzün sarkmasına neden olur. Yer çekiminin etkisiyle oval bozulur. Yeni nesil, jel kıvamlı dolgularla yüz yeniden şekillendirilebilir.”

Peki benimki nasıl, dedim hemen fotoğrafımı yollayıp, “Güzelliği dışına yansımış en güzelinden kalp şekli” dedi sağ olsun… Sever beni, ne duymak istediğimi de bilir!
Tabii doktorlarımızın eli yüzümüze değince Scarlett ya da Heidi’ye benzemeyi beklemeyeceğiz. “Amacımız ‘Ne kadar doğal, genç ve fresh görünüyorsun’
dedirtebilmek” diyor Eken.

Siz siz olun dolgu uygulamasını abartırmayın. Yoksa Heidi Klum yerine bol beyaz ekmekten yanakları pembecik olmuş çizgi film karekteri Heidi’ye benzersiniz! Bunu da ben söylüyorum…