Özay Şendir

Özay Şendir

ozay.sendir@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Yosun kimyası üzerine çalışmış bir akademisyen o ama uzmanlık alanı dışındaki sözleriyle gündem maalesef.

Ekranda Hz. Nuh’un oğluyla cep telefonuyla konuştuğunu söyledi ama yazdığı kitapta başka inciler de var:

- Nuh’un Gemisi nükleer enerjiyle çalışıyordu.

- Hz. Nuh tufan öncesi ücret karşılığı dünyanın bütün laboratuarlarından tüm hayvanların döllenmiş yumurtalarını satın aldı. Gemide canlı hayvan yoktu.

- Hz. Nuh’un kendi televizyonu, interneti ve uzaya giden araçları vardı.

Sadece bunlar değil beyefendinin kamuoyuna yaydığı değerli fikirleri:

Haberin Devamı

Kadın haklarının Yahudiler’de üst düzey olduğunu, belki bu yüzden yaygınlaştığını iddia ediyor. Erkeklerin bu yüzden servetlerini kaybettiğini ve Türkiye’de sorunun çözümünün şeri nikâh olduğunu da söylüyor her fırsatta...

Bilimin şu an açıklayamadık-larını cep telefonu, internet ve uzay araçlarıyla açıklamaya kalkan bu akademisyen için, YÖK Başkanı, Üniversitelerarası Kurul üyeleri ve İstanbul Üniversitesi Rektörü ne düşünüyor acaba?

NUH’UN GEMİSİ’NDE NÜKLEER YAKIT...

Konya Ovası’nda deniz kabuğu

Konya Ovası’ndan tutun da Toroslar’a kadar bir sürü yerde deniz kabukları çıkıyor arkeologların karşına...

Nuh Tufanı’yla alâkalı değil bu durum.

60 milyon yıl önce Türkiye’nin tamamı deniz altındaydı, Nuh Tufanı 5-6 bin yıllık bir olay.

Kuran-ı Kerim’e göre Hz. Nuh’un Gemisi’nin enkazı Cudi Dağı’nda.

Tevrat’a göreyse enkaz Ağrı Dağı’nda.

1970’li yıllarda Sovyet sınırlarını gözleyen casus uydulardan alınan görüntüleri inceleyen kimi CIA ajanları da Ağrı Dağı’nda arasına geminin sızacağı bir oluşuma rastladıklarını iddia etmişler, hatta bu iddialar Discovery Channel’da yayınlanan bir belgesele konu edilmişti.

Onca şey okudum, seyrettim, cep telefonu, internet ve uzay gemisi iddiaları ilk kez çıktı karşıma...

NUH’UN GEMİSİ’NDE NÜKLEER YAKIT...
CUMHURİYETİN ÖĞRETMENİNE BAK SEN!

- Adam Hizbullah üyeliğinden hapis cezası almış, yatmış, sonra sicil affından faydalanıp coğrafya öğretmeni olarak çalışmaya başlamış.

- Evli, üç çocuğu var ama Diyarbakır’da bir kız imam hatip lisesinde çalışırken 16 yaşındaki öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanıyor.

Haberin Devamı

- Kızın babasına telefon mesajları atıp “Tağut devletin mahkemelerine gitmek istedin. İmama gidelim cezamı şeriat versin” diyecek kadar rahat, Facebook hesabından Hizbullah propagandası yapacak kadar gözü kara.

- Resimde, Hizbullah flaması altında olan küçük çocuğuna Hizbullah lideri Hasan Nasrallah’ın adını vermiş.

- Mahkemedeki savunmasında, evli ve üç çocuk babası olmasına rağmen öğrencisiyle evlenmeyi düşündüğünü söylüyor. Devleti tanımayan yasalarını da tanımaz ya, amacı evlilik dediği dini nikâhla öğrencisini ikinci eşi yapmak aslında.

- Bu adam tutuksuz yargılanıyor ve daha kötüsü hâlâ öğretmenlik yapıyor. Bulunduğu il merkezinden 80 km uzakta bir liseye tayin edildi, birkaç maaş kesme cezası aldı, hepsi bu.

Çocuklarımız bu kafaya emanetse gelecek adına endişe etmeyelim de ne yapalım biz?

NOT: Akşam saatlerinde söz konusu öğretmenin açığa alındığı açıklandı. Eğer tepkiler üzerine böyle bir karar aldılarsa durum vahim, konudan daha yeni haberdar oldularsa bu daha da vahim.