Parti Ajanı

Parti Ajanı

parti@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Her şey iyi hoş da, yenilikçi votkanın her partide aynı tatları sunması, aynı renkte kokteylleri elimize tutturması hafiften kabak tadı verdi. Zencefilli votka yerine artık yeni tatlar keşfetsek?
W Lounge’un yeniden açılışı ile Absolut’un görkemli partisi ‘Glimmer’ tek potada, aynı gecede eritilince şehrin insanı için kırmızı sirenler çalıyor. W Kitchen’dan Lounge kısmına W, ‘A’dan Z’ye’ yenilenmiş. İlk durak eski W Kitchen/yeni Minyon. Fil logolu Minyon’un arkasında bir Çapa var: Emre Çapa. Mekanın adını Emre Çapa’nın kendi hal ve tavrından almış olma ihtimali yüksek. Soyadı aşinalığını bir tarafa koyarsak Emre Çapa, gece hayatının parlayan ismi. Önünde önlüğü, gece boyunca atom karınca misali bir oraya bir buraya koştururken, soyadının getirdiği avantajlarla ilgili “Paketi alayım, ambalajı kalsın” havası var. Gayet mütevazı ve alçak sesli. Minyon, perşembe gecesi daha 17’sinde kalabalık bir grubun doğum günü partisine ev sahipliği yapınca ‘Büyükler W Lounge’da partide/küçükler Minyon’da eğlencede’ havası vardı. Minyon olmuş, sırada W Lounge var.

Haberin Devamı

Ayna ayna söyle bana

Emre Ergani’nin W’sunda kapıda tanıdık bir sima karşılıyor. Model/oyuncu Asu Emre, Ergani’nin yeni keşfi, son transferi. Yeni işinde ilk günü olmasına rağmen tatlı yüzü, nefis stiliyle gece hayatının seceresini çoktan sökmüş, gayet profesyonel bir duruşu var. W Lounge, loş, karanlık havası, tavana asılı ayna parçalarıyla dağılmış. Mekan, daha havalı daha hareketli bir atmosfere sahip. Toplanma sebeplerimizden biri de Absolut’un yeni şişesi Glimmer’ın lansmanı. Pozdan geçilmeyen partide, her şey şık, herkes mutlu. Herkes orada, ama Glimmer’ın tasarımcılarından Beliz Köprülü, Umut Eker ve Erdem Akan sanki orada yok. Hepsi tek tek ayrı yetenek ve Absolut’a nefis iş çıkarmışlar, orası ayrı. Parti boyunca herkesle tek tek, yüzde daimi tebessüm, “Ah nasılsınız/Vah öyle mi?” şeklinde sosyalleşseler de bu şıkır şıkır geceye, fazla cool ve alternatif kaçıyor. Ekibin, sanki buranın insanı değilmiş gibi, Siren Ertan modellerinin yanında çok gerçek bir hali, onlara kalsa arkada kapıdan kaçıp, sokağa, gerçek parti insanlarının arasına karışacak bir tavrı vardı.

Partinin dip notu: Malum, Absolut cool partilerin olmazsa olmazlarından. ZERO partileri, MAC TEAM lansmanı, Halloween partisi bir çırpıda akla gelenler. Her şey iyi hoş da, yenilikçi votkanın her partide aynı tatları sunması, aynı renkte kokteylleri elimize tutturması hafiften kabak tadı verdi. Zencefilli votka yerine artık yeni tatlar keşfetsek? Avrupa’dan yükselen trend, karamelli votka mesela. Neden olmasın?

KARAKÖY ATAKTA

Günlerden çarşamba, yer Karaköy. Elle Tarkan kapağı ve stil ödülleri diye diye ortalığı ayağa kaldırmışken, Marie Claire sessiz ve derinden zarifçe Maya’da moda çekimi sonrası verilen bir partiyle hem 22’nci yaşını hem de yeni yüzlerle yapılan çekimi kutluyor. Yakın zamanda dergiye konuk olmuş Kenan Ece ve Yetkin Dikinciler gibi isimler, Marie Claire’in keşfi yeni yüz modeller ve itinayla seçilmiş güzel davetliler, Marie Claire’in partisinde toplanmış. Bir İstanbul’da parti klasiği, yine herkes sokaklara dökülmüş, içeride tek tük insan mevcut. Senaryo aynı, içeride çalan müzik, parti mekanın havası, suyu kimsenin umurunda değil. Verin bir eline içki, diğerine sigara, koy kaldırım taşına herkes mutlu mesut kaynaşsın, laflasın, partilesin. Sıcak parti, yükselen Karaköy’ün pek yakında daha da hareketleneceğinin habercisi. Maya’nın komşusu, mezelerin efendisi, Karaköy Lokantası yakında hareketlenecek. Lokantanın üst katına konması planlanan caz kulübü, Karaköy gecelerini daha da haraketlendirecek.