Şebnem Burcuoğlu

Şebnem Burcuoğlu

sebnem.burcuoglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

5 Ağustos’ta vizyona girecek “Suikast Treni” isimli filmiyle gala rüzgârları estiren Brad Pitt’e duyduğumuz sevgimizi yeniden hatırlayalım dedim.

"Brad Pitt, farklı bir insan türü. Dürüst olmak gerekirse bunun tam anlamıyla ne olduğunu tarif edebileceğinizi sanmıyorum; çünkü bu, yıldız parıltısını tarif etmeye benziyor." Brad Pitt hakkında biz de aynen böyle düşünüyoruz, ama kendisini birebir tanıyan yönetmen Quentin Tarantino bunları söyleyince daha bir emin oluyoruz tabii! Bakın ünlüler, “bazılarının sevdiği ünlüler” ve “herkesin sevdiği ünlüler” olmak üzere ikiye ayrılır bana göre. “Herkesin sevdiği ünlüler” kümesinde az sayıda insan vardır ve buraya giriş öyle reklamla, PR’la, parayla pulla falan yapılamaz. Meryl Streep, Hugh Jackman, Rihanna, Tom Hanks diye saymaya başlasam sanmam ki beni durdurursunuz. Brad Pitt de bu kümeye ait bir ünlüdür işte. Fransa’da sahip olduğu Miraval Şatosu’yla ilgili birisi, “Şatonun bahçesinde define var” dedikten sonra gerekli radar ekipmanlarını alıp bir yıl boyunca define arasa ve bulamasa da sevilir, nokta.

Haberin Devamı

Etekli Brad

Jennifer Aniston ve Angelina Jolie’nin ex eşi, 58 yaşındaki aktör Brad Pitt, tam altı çocuk babası. Filmleri, ödülleri, yaşlandıkça daha hoş olması bir tarafa, sinemadan asla elini eteğini çekmedi. Etek demişken, son filmi “Suikast Treni”nin  (Bullet Train) galasında giydiği etekle de sağlam bir rüzgâr estirdi ki bugüne dek etek giyen ilk erkek celebrity o değildi. “Hızlı ve Öfkeli” Vin Diesel, 2003 yılında ikonik bir deri etek giymişti. Eteksever Jared Letto “Gerçek erkekler etek giyer” diye bir Tweet atmıştı. İskoç oyuncu Gerard Butler, İskoç eteğiyle hiç de fena durmamıştı. Ewan McGregor, “Kilt bizim için akşam yemeğinde ceket giymek gibidir” demişti. Kanye West, 2014’teki konserinde giydiği deri eteği, tayt ile kombinlemişti. Tüm bunlar yaşanmıştı, ancak etekli Brad Pitt, hepsinden bambaşkaydı.

Uğur böceği

Yeni filmi “Suikast Treni”nde bir uğur böceği olarak karşımıza çıkacak Brad. Yani, kod adı “Uğur böceği.” Tokyo’dan Kyoto’ya giden hızlı trende mücadele veren bir suikastçıyı canlandıracak ünlü oyuncu. Kōtarō Isaka’nın aynı isimli romanından uyarlanan filmin yapımcısı Sony, filmin hem sesinde hem de görüntüsünde en, en, ama en son teknolojiyi kullanmış. Sinemaya gidip izlemeye değer değil mi?

Haberin Devamı

Sen farklısın Brad

10 EFSANE BRAD PITT FİLMİ

Vampirle Görüşme (1994)

İhtiras Rüzgârları (1994)

Yedi (1995)

12 Maymun (1995)

Tibet’te Yedi Yıl (1997)

Dövüş Kulübü (1999)

Kapışma (2000)

Oceans 11 (2001)

Truva (2004)

Benjamin Button’ın Tuhaf Hikâyesi (2008)

BİR ZAMANLAR SEVGİLİYDİLER

Christina Applegate

Juliette Lewis

Geena Davis

Julia Ormond

Claire Forlani

Demi Moore

Gwyneth Paltrow

Jennifer Aniston

Angelina Jolie

 

Haftanın güzellikleri

Sicilya’yı henüz görmedim, gitmek istediğim yerler listemde inci tanesi gibi saklıyorum onu. Bu noktada, Kempinski Bodrum’un içinde açılan Mammadrau, bana bir ön izleme yaptırdı ve eşsiz bir Sicilya mutfağı deneyimi yaşattı diyebilirim. Barbaros Reserve’de geçirdiğim her günün akşamında burada aldım soluğu. Bir sonraki adımım, Sicilya’nın kendisi olacaktır.