Yazın favorisi: Çiçekli elbiseler

Çiçek desenleri bize ilkbahar ve yazı müjdeleyen en güzel desenler arasında ilk sırayı alır çoğu zaman. İçimize mutluluk verir, huzur verir, renklerine göre enerji verir. Pek çok farklı ruh halini yaşayabiliriz çiçek desenleriyle.

Yaz aylarında en çok tercih ettiğimiz parçalardan olan uzun ya da kısa elbiseler bir de çiçek desenleriyle buluşunca, gündelik sokak stilimizi de, gece gezmelerimizi de, düğün, nişan seçimlerimizi de taçlandırır. Yani yazın olmazsa olmazıdır çiçekli elbiseler de diyebiliriz kısaca.

Haberin Devamı

Peki, çiçekli elbiseler ile nasıl kombinler yapmalıyız? Hangi ortam için, nasıl elbiseler seçmeliyiz? Gelin bir bakalım.

1- Günlük stil için spor ayakkabı şart!

İnce askılı, slip bir elbiseyi gündelik sokak stiliniz için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Soft tonlarda çiçek desenleriyle çok dikkat çekmeyen, rahat bir kombin tercihi gündelik yaşamda size kolaylıkla eşlik edebilir. Altına da bir babet ya da spor ayakkbı tercihiyle sokakların koşuşturmacasına rahatlıkla uyum sağlayabilirsiniz.

Yazın favorisi: Çiçekli elbiseler

2- Gece için daha feminen bir duruşa ne dersin?

Gece şık bir restorana ya da gece klübüne giderken çiçekli bir şifon elbise tercihi yapmak mümkün. Burada çiçek desenlerinin biraz daha iddialı ve dikkat çekici olması hoş bir görüntü yaratabilir. Tabi ki böyle bir elbisenin altına göz alıcı bir topuklu sandalet şart!

Yazın favorisi: Çiçekli elbiseler

3- Ofis stili için de çiçekli elbise tercihi yapmak mümkün!

Elbisenin rengi ofis stilinize uygun şekilde siyah, bordo, lacivert tonlarında, üzerindeki çiçekleri de çok göz yormayacak şekilde olursa, bu tarz bir elbiseyi ofiste rahatlıkla kullanabilirsiniz. Anvelop kesim, midi boy bir çiçekli elbise de sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterecektir, ofis stiliniz için de çok uygun olacaktır, unutmayın.

Yazın favorisi: Çiçekli elbiseler

4- Asimetrik kesim bir elbise tercihi fark yaratmanızı sağlar!

Asimetrik kesim elbiseler de çok hoş bir kombin alternatifi olabilir. Bir tarafı uzun, bir tarafı kısa, yırtmaçlı, uçuş uçuş bir elbiseyle yaz günlerinde çok enerjik görünebilirsiniz. Bunun için renklerin gücünden de güç alın.

Haberin Devamı

Yazın favorisi: Çiçekli elbiseler

5- Sevimli bir kız çocuğu gibi görünmek çok kolay!

Özellikle tatildeyken ya da deniz kıyısındayken daha rahat ve abartısız görünmek isteyebilirsiniz. Çiçek desenleri yine böyle durumlarda imdadınıza koşacaktır. Ufak çiçeklerle bezeli mini bir elbise, altına giyeceğiniz sneakerlarla oldukça rahat, enerjik ve sevimli bir kız çocuğu gibi görünmenizi sağlayabilir.

Yazın favorisi: Çiçekli elbiseler

Trendler ve stil öneri ile ilgili yazılarımı blogum “PIMOOD” dan takip edebilirsiniz.