Gündem Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? 15 Şubat Yemekteyiz'de birinci...

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? 15 Şubat Yemekteyiz'de birinci...

15.02.2019 - 19:22 | Son Güncellenme:

TV8'in sevilen yarışma programı Yemekteyiz'de haftanın birincisi dün ekranlara gelen final bölümünde belli oldu. Peki büyük bir heyecanla takip edilen Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? İşte Yemekteyiz'de 15 Şubat'ın birincisi...

Yemekteyizde haftanın birincisi kim oldu 15 Şubat Yemekteyizde birinci...

TV 8'in sevilen yarışma programı Yemekteyiz, bu hafta en iyiler formatıyla seyircinin karşısına çıktı. Önceki sezonlarda yarışmış en iyi yarışmacıları bir araya getiren Yemekteyiz yine hararetli tartışmalara sahne oldu. 15 Şubat Cuma akşamı yayınlanan final bölümüyle Yemekteyiz En İyiler'in şampiyonu da açıklandı. Büyük rekabet içinde geçen haftada birinci olan isim 10 bin liralık ödülün de sahibi oldu.

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ'DE HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın beşincisi 21 puanla Dilek ve Sevim Hanım oldu.

Haftanın üçüncüsü 23 puanla Kıymet Hanım oldu.

Haftanın ikincisi 24 puanla Bilal Bey oldu.

Yemekteyiz En İyiler'de haftanın birincisi 28 puanla İman Bey oldu.

YEMEKTEYİZ'DE BU HAFTA KİMLER YARIŞTI?

İMAN DUMRUL

Birinci gün yarışmacısı İman Dumrul 39 yaşında. Aslen Iğdırlı. 22 yıllık evli olan yarışmacı 4 çocuk babası ve 1 torunu var. Moda tasarımcılığı yapan yarışmacı gelinlik ve abiye kostümler tasarlayıp dikiyor. Yemekteyiz'de yarıştığı hafta 3. olmuştu.

BİLAL TÜREN

İkinci gün yarışmacısı 39 yaşında Mardinli. Evli olan yarışmacı hayatının bir bölümünde müzikle hayatını kazanmak istemiş fakat sonrasında vazgeçip sigortacılığa başlamış. Yemekteyiz'e katıldıktan sonra gastronomi kurslarına gitmeye başlamış.

Haberin Devamı

DİLEK BİNGÖL

Üçüncü gün yarışmacısı. 38 yaşında aslen Karslı. Bir çocuk sahibi. 16 yıl hemşirelik yaptıktan sonra ticarete atılıp pazarcılık yapmaya başlamış. Daha önce katıldığı Yemekteyiz'de 3. olmuş.

SEVİM KENDİGELEN

Dördüncü gün yarışmacısı. 56 yaşında, 39 yıllık evli, üç çocuk annesi. Aslen Kastamonulu olan yarışmacı eşiyle birlikte kasaplık yapıyor. Yemekteyiz'e ilk katıldığı dönem sosyal medyadan gelen eleştiriler nedeniyle Yemekteyiz'e bir kez daha katılmaya karar vermiş.

SU KIYMET YALMAN

Final günü yarışmacısı olan Kıymet Yalman 39 yaşında, reklamcı. Aslen Yozgatlı, bir çocuk annesi. Yemekteyiz'e katıldığı hafta sonuncu olan ancak çok renkli kişiliği ile dikkat çeken Su Kıymet Yalman bu kez birinci olmak istiyor.