Gündem Yemekteyiz birincisi kim oldu? (15 Haziran Yemekteyiz sezon finali)

Yemekteyiz birincisi kim oldu? (15 Haziran Yemekteyiz sezon finali)

15.06.2018 - 13:30 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de birinci kim oldu? Sorusunun yanıtı belli oldu. Büyük ilgiyle takip edilen Yemekteyiz yarışması sezon finali yaptı. Gerginliklerin yaşandığı Yemekteyiz'de ödülü kim kazandı? İşte merak edilenler...

Yemekteyiz birincisi kim oldu (15 Haziran Yemekteyiz sezon finali)

TV8'in izlenme rekorları kıran yarışması Yemekteyiz bu hafta da çok heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Bu akşam haftanın finali ile ekrana gelen Yemekteyiz'de sezon finalinin birincisi de belli oldu.

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ'DE KİM BİRİNCİ OLDU?

15 Haziran Cuma akşamı final bölümü ile ekrana gelen yarışmada yine güçlü rakipler yarıştı ve merakla beklenen yarışmaya bu hafta Nurhayat hanım ve Beyhan bey kazandı.

YEMEKTEYİZ 15 HAZİRAN YARIŞMACILARI

ABDULLAH YILMAZ

Birinci gün yarışmacısı olan Abdullah Yılmaz 34 yaşında, evli bir kız çocuk sahibi. Memleketi Bingöl. Kamu kurumunda işçi olarak çalışan Yılmaz'ın hobileri arasında yöresel yemek yapmak, seyehat etmek ve spor yapmak var.

NURHAYAT AYDOĞAN

İkinci gün yarışmacısı olan Nurhayat Aydoğan 36 yaşında, evli ve bir oğlu var. Aslen Trabzonlu olan yarışmacı Edebiyat öğretmeni. Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi ve farklı yerlere gitmeyi çok seviyor.

MEHMET BEYHAN EKMEN

Haberin Devamı

Üçüncü gün yarışan Beyhan Ekmen 60 yaşında evli, iki çocuk ve 5 torun sahibi. Aslen Gaziantepli. Yakın bir zamanda arkadaşıyla köfteci açan yarışmacı torunlarıyla mangal yapmayı, kitap okumayı çok seviyor.

RÜYA DOĞAN

31 yaşında, bekar. Memleketi Kayseri. Muhasebeci olan yarışmacının ilgi alanları arasında alışveriş yapmak, köpeğiyle vakit geçirmek var. Konuşkan, girişken ve esprili biriymiş.

CEVRİYE TATLI URAN

Final akşamı yarışan Cevriye Uran yaşında evli, iki çocuk sahibi. Memleketi Sivas. Kendine ait kozmetik firması var. Çocuklarıyla vakit geçirmeyi, seyehat etmeyi ve şarkı söylemeyi çok seviyor.