Gündem Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 16 Kasım Yemekteyiz birincisi...

Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 16 Kasım Yemekteyiz birincisi...

16.11.2018 - 14:10 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? TV8'in büyük ilgi gören yarışması Yemekteyiz'de dün akşam haftanın finalinde haftanın birinci olan ismi belli oldu. İşte en çok puanı alıp büyük ödülün sahibi olan isim...

Yemekteyizde kim birinci oldu 16 Kasım Yemekteyiz birincisi...

TV8'de hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. Onur Büyüktopçu en fazla puanı alarak 16 Kasım 2018'de birinci olan ismi açıkladı.

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ'DE KİM BİRİNCİ OLDU?

Yemekteyiz'de yine birbirinden iddialı rakipler yemeklerini yarıştırdı. En fazla puanı alarak birinci olan isim 10 Bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

Yemekteyiz'de bu haftanın kazananı Menekşe Uysal oldu.

Yemekteyizde kim birinci oldu 16 Kasım Yemekteyiz birincisi...

YEMEKTEYİZ'DE HAFTANIN YARIŞMACILARI

ARZU ÖZTÜRK

Birinci gün yarışmacısı. 27 yaşında bekar. Aslen Sivaslı olan yarışmacı ailesiyle birlikte yaşıyor. Bir dönem kısa süreliğine de olsa fabrikada aşçılık yapmış. Bunun dışında hayatı boyunca hiç çalışmamış.

CÜNEYT ATMACA

İkinci gün yarışmacısı. 36 yaşında pazarlama yöneticisi. Aslen Bayburtlu olan yarışmacı 9 yıllık evli ve iki kızı var. En sevmediği huyu dedikodu düşkünlüğü.

KÜBRA ÇİLEKAR

Üçüncü gün yarışmacısı. 23 yaşında Yozgatlı. İki yıllık evli olan yarışmacının 2 aylık oğlu var. Bebeği dünyaya gelen kadar emlak sektöründe çalışmış.

Haberin Devamı

NAMIK SEZER

Dördüncü gün yarışan Namık Sezer 45 yaşında mimar. Aslen Samsunlu olan yarışmacı yalnız yaşıyor.

MENEKŞE UYSAL

Final günü yarışan Menekşe Uysal 46 yaşında. Selanik göçmeni olan yarışması 27 yıllık evli ve iki oğlu var. Uzun yıllar tekstil sektöründe çalışmış.