Siyaset ‘Yeniden şahlanarak zafere imza atacağız’

‘Yeniden şahlanarak zafere imza atacağız’

20.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, 15 Temmuz Derneği tarafından Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi’nde düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

‘Yeniden şahlanarak zafere imza atacağız’

İftar öncesinde, gösteri merkezine giderken Kazlıçeşme Sahili’nde aracından inen Yıldırım, burada iftar hazırlığı yapan vatandaşların yanına uğradı. “Hazırlıklar tamam mı?” diye soran Yıldırım’ı vatandaşlar iftara davet etti. Yıldırım da 15 Temmuz Derneği’nin iftarına davetli olduğunu söyledi. Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Yıldırım, bir mangalda tavuk pişiren vatandaşlara da yardım etti.

Haberin Devamı

‘Beraber çalışacağız’

Daha sonra gösteri merkezine geçen Yıldırım, iftar öncesi bir konuşma yaptı. İstanbul’un müjdelenmiş bir şehir olduğunu belirten Yıldırım, “Allah’ın izniyle 23 Haziran’da yeniden şahlanacak ve İstanbul’da yeni bir zafere imza atacağız. Şehitlerinizin yakınları olarak, gazilerimiz olarak destek ve duanızı her zaman gördük. Bundan sonra da hep birlikte aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.