Ankara Akşener'den Gölbaşı'nda esnaf ziyareti

Akşener'den Gölbaşı'nda esnaf ziyareti

28.03.2024 - 16:27 | Son Güncellenme:

Akşener'den Gölbaşı'nda esnaf ziyareti

Akşenerden Gölbaşında esnaf ziyareti

Kaan ULU-Muhammet BAYRAM / ANKARA, (DHA)- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunup, partisinin belediye başkan adaylarına destek istedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında Ankara'nın Gölbaşı ilçesine geldi. Esnafı ziyaret eden Akşener, ilçedeki sorunları dinleyip, sohbet ettiği bölge halkıyla fotoğraf da çektirdi. Ziyaret ettiği züccaciye dükkanında işletmeciyle konuşan Akşener, "Hayırlı, bol kazançlar. Şimdi seçim zamanı. Kim bilir her siyasi parti gelip sizden oy istiyor. Normal bu da. Biraz sizi yoruyoruz ama kusurumuza bakmayın. Ben de büyükşehirde Cengiz Bey'e, Gölbaşı'nda Fehmi Bey'e oy istemeye geldim" dedi.

Bunun üzerine esnaf da 'İnşallah' diye yanıt verdi. Ardından bir giyim mağazasını ziyaret eden Akşener, esnafın 'Bugün daha 1 tane başörtüsü sattık başkanım' demesi üzerine, "Bir ablam var örtülü, ona hediye edeceğim' diyerek ablası için başörtüsü seçti. Ardından adayları için oy isteyen Akşener, "Şimdi gelelim konumuza. Ben hem Fehmi Bey'e hem de Büyükşehir Belediye başkanımız Cengin Topel Bey'e oy istiyorum" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI