Antalya 23 Nisan coşkusu

23 Nisan coşkusu

22.04.2024 - 11:05 | Son Güncellenme:

23 Nisan coşkusu

23 Nisan coşkusu

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında gün boyu çocuklar için etkinlikler düzenlenecek. Saat 16.00’da ise Konyaaltı sahilinde Türk Yıldızları gösterisi izlenebilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıldönümünde Antalya Valiliği kutlama programı saat 09.00’da Cumhuriyet Anıtı’na çelenk sunumuyla başlıyor. Ardından saat 10.00’da Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve birçok kamu kurum ve kuruluş temsilcisinin koltuğuna 23 Nisan nedeniyle çocuklar oturacak. Öğrencilerin resmi dairelerde görevleri devralmalarına ilişkin törenlerin sonrasında kutlama etkinlikleri Cam Piramit Alanı Amfitiyatrodaki gösterilerle devam edecek. İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’un konuşma yapacağı törende öğrencilerin dans ve ritim gösterileri, yabancı ülkelerden gelen misafir çocukların gösterileri, halk oyunları gösterileri ve okul öncesi çocuk şenliğinin açılışı gerçekleştirilecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nce Cam Piramit Alanı’nda çocukların gün boyu eğlenebilecekleri birçok etkinlik de yer alıyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında saat 16.00-17.00 arasında ise Konyaaltı Sahilinde Türk Yıldızları gösterisi düzenlenecek. Protokol üyeleri gösteriyi Konyaaltı Olbia Kent Meydanı’ndan takip edecek. Kutlamalar kapsamında TCG Çanakkale Denizaltısı Antalya Askeri Limanında 23 Nisan 10.00 – 17.00 saatleri arasında halkın ziyaretine açılacak.

FOTOĞRAFLI