Artvin Artvin Trabzonspor Taraftarları Derneği’nden SMA’lı Aytun bebek için kermes

Artvin Trabzonspor Taraftarları Derneği’nden SMA’lı Aytun bebek için kermes

31.10.2023 - 13:36 | Son Güncellenme:

Artvin Trabzonspor Taraftarları Derneği’nden SMA’lı Aytun bebek için kermes

Artvin Trabzonspor Taraftarları Derneği’nden SMA’lı Aytun bebek için kermes

Nurbay USTA/ARTVİN,(DHA)- ARTVİN Trabzonspor Taraftarlar Derneği’nce SMA Tip-1 kas hastası 3 aylık Aytun Miraç Erbay bebek için başlatılan yardım kampanyası kapsamında kermes düzenlendi. Trabzonspor forması giyerek kermese destek veren Fenerbahçeli Tuğba Kösa Bilir, “Renklerin önemi yok. Her şey Aytun bebek için” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Gölcük İtfaiye Grup Amirliği personeli Osman Erbay (30) ve eşi Ebru Erbay’ın (30) SMA Tip-1 teşhisi konulan 3 aylık oğulları Aytun Miraç’ın yurt dışında zolgensma tedavisi için gerekli olan paranın toplanması amacıyla valilik onaylı yardım kampanyası başlatıldı. Sosyal medyadan yardım yayınları yapılırken, STK'lar ve vatandaşlar da kapmanya için seferber oldu. Kampanyaya Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği de dahil oldu. Dernek yönetiminin ve gönüllülerin evlerinde yaptığı yiyecek, içecek ve çeşitli hediyelik eşyalar için kentte kermes düzenlendi. Kermese vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kermes gelirinin, Aytun bebeğin valilik onaylı hesabına yatırılacağı belirtildi.

Dernek başkanı Bora Mercan, Aytun bebeğin sağlığına kavuşması için gerekli parayı toplamak için seferber olduklarını kaydederek, “Daha önce Deniz bebeğimiz için yapmış olduğumuzu Aytun, bebeğimize de uygulamaya başladık. İnşallah gereken yardımlar toplanır. Aytun bebeğimize bir nebze de olsa yardım edebilirsek ne mutlu bize. Bizim amacımız Aytun bebeği de bir an önce sağlığına kavuşması. Tek temennimiz tek dileğimiz budur” dedi.

‘RENKLERİN ÖNEMİ YOK’

Kermese gönüllü olarak katılarak Trabzonspor formasını giyen Fenerbahçeli Tuğba Kösa Bilir de “Renklerin önemi yok. Ben bir Fenerbahçeliyim. Bugün Trabzonspor taraftarı derneğinin Aytun bebek için bir kermesini duydum geldim. Trabzonspor forması giyerek burada ki bu etkinliğe destek veriyorum. Bu formayı giymekten de asla rahatsız olmadım onur duydum. Önemli olan bir bebek; her şey Aytun bebek için” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI