Bolu Lise öğrencileri, huzurevi sakinlerinin doğum gününü kutladılar

Lise öğrencileri, huzurevi sakinlerinin doğum gününü kutladılar

17.01.2024 - 18:19 | Son Güncellenme:

Lise öğrencileri, huzurevi sakinlerinin doğum gününü kutladılar

Lise öğrencileri, huzurevi sakinlerinin doğum gününü kutladılar

Mutlu YUCA/BOLU(DHA) – BOLU’da lise öğrencileri İzzet Baysal Vakıf Huzurevi'ni ziyaret ederek ocak ayında doğan 6 huzurevi sakininin doğum gününü kutlayarak pasta kesip, şarkılar söylediler.
Bolu Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, “Bugünün Gençlerinden Dünün Gençlerine” ismiyle düzenlediği etkinlikle Sümer Mahallesi'nde bulunan İzzet Baysal Vakıf Huzurevi'ni ziyaret etti. Öğrenciler, huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet etti. Daha sonra öğrenciler, ocak ayında doğan 6 huzurevi sakininin doğum gününü kutlayarak pasta kestiler. Şarkılar söyleyen öğrenciler, huzur evi sakinleriyle neşeli anlar yaşadı.
12'inci sınıf öğrencisi Ece Nur Sarıarslan, huzurevinde kalan vatandaşlar için duyarlı olunması gerektiğini vurgulayarak, “Büyüklerimizin doğum gününü kutladık. Onlarla vakit geçirerek sohbet etme fırsatımız olduğu için çok mutluyum. Bir kez daha büyüklerimiz için duyarlı olmamız gerektiğini hatırladım” dedi.
Lisenin Beden Eğitimi Öğretmeni Tuğba Ulusoy ise “Yapılan bu faaliyetlerle gençlerimiz büyüklerimiz ile hem zaman geçirmenin, fikirlerini paylaşmanın, onlara yardım etmenin keyfini ve mutluluğunu yaşadılar. Öğrencilerimiz  kendi çevrelerinde ki büyüklerine değer vermenin ne kadar önemli olduğunu anladılar” diye konuştu.(DHA)
FOTOĞRAFLI