Merkez Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği 'Medya Evi' açıldı

Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği 'Medya Evi' açıldı

10.01.2024 - 14:17 | Son Güncellenme:

Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği 'Medya Evi' açıldı

Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Medya Evi açıldı

Oğuzhan EKE/BOLU,(DHA) – BOLU Gazeteci ve Yazarlar Derneği tarafından kurulan 'Medya Evi', 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde hizmete açıldı.
Bolu’da aktif görev yapan gazeteci ve köşe yazarları tarafından kurulan Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği'nin sosyal tesisi olan 'Medya Evi' hizmete açıldı. Dernek binasının açılışı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde resmi törenle gerçekleştirildi. Açılış törenine Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Abit Öztoprak, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, siyasi parti il başkanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruşlarının başkanları ve basın mensupları ile çok sayıda misafir katıldı. Programda, Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Gürbüz ve protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi.
Kurdele kesiminin ardından protokol konuşmaları yapıldı. Konuşmalarda protokol üyeleri, Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Medya Evi’nin hayırlı olması temenni ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Medya Evi; internet, kütüphane, kafeterya ve sosyal etkinlikler için alan imkânlarını kentte görev yapan basın mensuplarına sunacak. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Yazarlar