Merkez Elazığ’da 8’i firari hükümlü 9 şüpheli yakalandı

Elazığ’da 8’i firari hükümlü 9 şüpheli yakalandı

09.02.2024 - 18:42 | Son Güncellenme:

Elazığ’da 8’i firari hükümlü 9 şüpheli yakalandı

Elazığ’da 8’i firari hükümlü 9 şüpheli yakalandı

Tamer ÖREN/ELAZIĞ, (DHA)- ELAZIĞ’da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda, 8’i firari hükümlü 9 şüpheli, yakalandı. 
İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, cinsel istismar, hükümlünün kaçması, görevi yaptırmama ve direnme, kasten yaralama, hırsızlık ve tehdit suçlarından haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan 8 firari hükümlü ile uyuşturucu madde ticari yapmak suçundan 1 şüpheli yakalanarak, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ekiplerin devam eden çalışmalarında da 5 şüphelinin üst ve araç aramasında 2 ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 16 fişek, 2 pompalı tüfek ve tüfeklere ait 6 kartuş, bir miktar uyuşturucu ve 1 kullanım aparatı ele geçirildi.
Ayrıca Habur Sınır Kapısı’ndan giriş yapıp Elazığ’a gelen bir TIR’da yapılan aramada, yan bölmesine yapılan 2 ek depo ve 3 bidon içerisinde 750 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Konu ile ilgili yasal işlem başlatıldı.(DHA)
FOTOĞRAFLI