Urla Urla Sahne, Ferda Anıl Yarkın ve Yeşim Salkım ile konser sezonunu açtı

Urla Sahne, Ferda Anıl Yarkın ve Yeşim Salkım ile konser sezonunu açtı

07.05.2023 - 13:44 | Son Güncellenme:

Urla Sahne, Ferda Anıl Yarkın ve Yeşim Salkım ile konser sezonunu açtı

Urla Sahne, Ferda Anıl Yarkın ve Yeşim Salkım ile konser sezonunu açtı

İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Urla ilçesinde hizmet veren Urla Sanne, konser sezonunu Ferda Anıl Yarkın ve Yeşim Salkım ile açtı. Urla Sahne, müzikseverlere keyifli bir deneyim yaşattı.

Urla ilçesinde 20 dönüm arazi üzerine kurulu olan Urla Sahne, dünya mutfağının tatlarını tasarımlarıyla süslerken, konser takvimi ve DJ eşliğindeki akşam yemekleri ile de misafirlerini müzik, lezzet ve deneyim yolculuğuna çıkarıyor. Urla Sanne, konser sezonunu dün Ferda Anıl Yarkın ve Yeşim Salkım ile açarken, müzikseverlere keyifli bir deneyim yaşattı. Urla Sahne'nin farklı konsept ve lezzetlerden oluşan programlarının yanı sıra konser takviminde Deniz Seki, Volkan Konak, Can Gox, Ayta Sözeri, Ümit Besen ve Pamela gibi isimler yer alıyor.

Ayrıca Urla Sahne, sezon boyunca her pazar 10.00-14.00 saatleri arasında düzenlenecek brunchlar, her cumartesi çocuklar için atölyeler ve Sinem Uludağ ile pilates etkinliğiyle keyifli vakit geçirmek isteyen misafirlerini bekliyor.

'24 HAZİRAN'DA MÜZİĞİN SESİ URLA'DAN YÜKSELECEK'
Öte yandan rafine müziğin başarılı isimlerinin yer aldığı Chill-Out Festival, 24 Haziran'da Urla Sahne'de gerçekleşiyor. Chill-Out Festival, Lounge FM 96'nın bakış açısını yansıtan sanatçı kadrosu, atölyeleri ve aktiviteleri ile katılımcılarına yeniliklerle dolu bir festival deneyimi yaşatmak için tüm müzikseverleri Urla'ya davet ediyor.(DHA)
FOTOĞRAFLI