Merkez Kars'ta seçim güvenliği toplantısı yapıldı

Kars'ta seçim güvenliği toplantısı yapıldı

28.03.2024 - 16:56 | Son Güncellenme:

Kars'ta seçim güvenliği toplantısı yapıldı

Karsta seçim güvenliği toplantısı yapıldı

Volkan KARABAĞ/KARS, (DHA)- KARS'ta seçim güvenlik toplantısı yapıldı. Kars Valisi Ziya Polat, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde gereken tüm tedbirlerin alındığını ve titizlikle uygulanacağını belirtti.

Seçim güvenlik toplantısı Kars Valiliği Kar Toplantı Salonu'nda yapıldı. Vali Ziya Polat başkanlığında yapılan toplantıya, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, ilgili kurum yöneticileri katıldı. Toplantıda; 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kent genelinde güven ve huzur ortamında gerçekleşmesi için seçim öncesi, oy verme günü ve seçimlerin sonrasını kapsayan tedbirler ile kurumlar arası koordinasyon konuları görüşüldü.

Kars Valisi Ziya Polat, 31 Mart Pazar günü kamu güvenliği ve huzurunun sağlanması, seçimlerin kentte demokrasi şöleni içerisinde tamamlanması için gereken tüm tedbirlerin alındığını ve titizlikle uygulanacağını belirtti. Vali Polat, seçimlerde görev yapmak üzere emniyet sorumluluk alanında 900, jandarma sorumluluk alanında 2 bin 685 kolluk personelinin görevlendirildiğini açıkladı. Kars'ta, 786 sandıkta 190 bin 893 seçmen saat 07.00-16.00 saatleri arasında oy kullanabilecek. (DHA)

FOTOĞRAFLI