Erdemli Minik kursiyerler Erdemli Adliyesi'ni gezdi

Minik kursiyerler Erdemli Adliyesi'ni gezdi

16.11.2023 - 12:03 | Son Güncellenme:

Minik kursiyerler Erdemli Adliyesi'ni gezdi

Minik kursiyerler Erdemli Adliyesini gezdi


Mehmet DOĞANER/ ERDEMLİ(Mersin)(DHA)-MERSİN’in Erdemli ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan 'Çevreme duyarlıyım değerlerime sahip çıkıyorum' kursuna katılan 15 minik kursiyer 'Saygı ve Nezaket' etkinliği çerçevesinde adliyeyi ziyaret ederek, birimleri gezdi.
Erdemli Halk Eğitim Merkezi Uzman öğretici Tuba Konuk önderliğinde adliye binasını gezen öğrenciler, Erdemli İcra müdürü Salih Konuk’u makamında ziyaret ederek, birimler hakkında bilgiler aldı. İcra Müdürü Salih Konuk ile söyleşi sırasında Erdemli Adliyesi binasında bulunan birimler ve işleyiş hakkında bilgiler alan öğrenciler, görevliler tarafından duruşma salonu ve kalemleri gezdirildi. İcra Müdürü Konuk, öğrencilerin kendilerini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Minik öğrencilerimizin bizleri ziyaret etmek istemeleri ve buraya gelmeleri bizleri çok mutlu etti. Erdemli İcra Müdürlüğü ve kalemleri gezdirme ve işleyişleri hakkında öğrencilerimize bilgi verme fırsatı bulduk. Onların meraklı ve heyecanlı ziyaretleri için emeği geçenlere çok teşekkür ederim" dedi.
Halk Eğitim Merkezi Uzman Öğretici Tuba Konuk ise, "Halk Eğitim Merkezimiz bünyesinde açmış olduğumuz 'Çevreme duyarlıyım, değerlerime sahip çıkıyorum' kursuna katılan 15 minik öğrencimiz ile 'Saygı ve nezaket' etkinliğimiz çerçevesinde Erdemli adliyesini ziyaret ettik. Çocuklarımız adliye binasını gezerek, İcra Dairesi Müdürü ve personelleri ile bir araya gelme fırsatı buldular. Burada kurum hakkında bilgiler aldıktan sonra, duruşma salonunu gezdiler. Hepsi çok memnun ve mutlu oldu. Ben öncelikle bu ziyaretimizi gerçekleştirmemize katkı sunan sayın Cumhuriyet Başsavcımıza, İcra Müdürümüze ve yetkililere çok teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz hayatları boyunca unutamayacakları çok güzel anılarla Erdemli adliyesinden ayrılıyorlar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" diye konuştu.
Erdemli adliyesini gezen öğrencilerden Zübeyde Elitok ise, "Bugün öğretmenimiz ile birlikte Erdemli adliyesini gezdik. İcra müdürlüğünün görevlerini öğrendik ve duruşma salonunu gezdik. Çok güzeldi. Arkadaşlarımız ile birlikte mutlu olduk. Öğretmenimize ve bizi ağırlayan büyüklerimize çok teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.
Minik öğrenci Yusuf Mirza Konuk ise, "Kursumuzun etkinliği kapsamında adliye binasını gezme fırsatı bulduk. Duruşma salonunu ilk defa gördük. İcra dairesini ziyaret ederek, gezdik. Bizleri çok iyi misafir ettiler. Başta öğretmenimiz olmak üzere bizleri burayı ziyaret etmemizi sağlayan ve gezdiren herkese teşekkür ederiz" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI