Sivas 'Daha iyi ilgi görmek istiyorum' dediği kuaföre 6 bin liralık ücretini ödemeden ayrıldı

'Daha iyi ilgi görmek istiyorum' dediği kuaföre 6 bin liralık ücretini ödemeden ayrıldı

18.04.2024 - 11:29 | Son Güncellenme:

'Daha iyi ilgi görmek istiyorum' dediği kuaföre 6 bin liralık ücretini ödemeden ayrıldı

Daha iyi ilgi görmek istiyorum dediği kuaföre 6 bin liralık ücretini ödemeden ayrıldı

Hüsnü Ümit AVCI-Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA)-SİVAS'ta B.Y, Ramazan Bayramının arefe gününde kentte 17 yıldır kadın kuaförlüğü yapan Serkan Ceylan’ın (31) iş yerine gelerek kuaförlerden şikayetçi olduğunu ve ‘daha iyi ilgi görmek istiyorum’ deyip 6 bin liralık işlem yaptırdı. İddiaya göre B.Y., ücreti banka hesabına atacağını belirterek kuaförden ayrıldı. Paranın ödenmediğini fark eden Kuaför Ceylan ise karakola giderek şikayetçi oldu. B.Y.’nin kuafördeki geçirdiği zaman ise güvenlik kamerasına yansıdı. Kuaför Serkan Ceylan, “Parayı gönderecekmiş gibi yapıp iş yerimizden ayrıldı. 6 saatlik bir emeğimiz vardı. Emeğimizin hakkı yenildi. İyi niyetimizin kurbanı olduk" dedi.

Olay, 9 Nisan'da Örtülüpınar Mahallesi Evliya Caddesi üzerinde bulunan Serkan Ceylan'a ait kadın kuaför salonunda yaşandı. İddiaya göre, kuaför salonuna gelen B.Y., kentteki çeşitli kuaförlerden şikayetçi olduğunu ve 'daha iyi ilgi görmek istiyorum' deyip saçına 6 bin liralık işlem yaptırdı. Boya ve kaynak işlemi yaptıran B.Y., 6 saat süren işlemlerin ardından ücreti banka hesabına atacağını belirterek, kuaförden ayrıldı. Kuaför Serkan Ceylan ise daha sonra banka hesabını kontrol ettiğinde paranın ödenmediğini fark etti. Kuaför Ceylan, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. B.Y.'nin kuafördeki geçirdiği zaman ise güvenlik kamerasına yansıdı.

'İYİ NİYETİMİZİN KURBANI OLDUK'

Bayram öncesi iş yerinde yoğunluk yaşadıklarını söyleyen kuaför Serkan Ceylan, "Bayram yoğunluğunda bir müşterimize işlem yaptık. Boya ve kaynak işlemi gerçekleştirdik ve ücretini banka hesabımıza atacağını söyleyip salonumuzdan çıktı. Boya ve kaynak işlemi 6 saat süren bir işlem. Biz bu nedenle diğer müşterilerimizle ilgilenemedik. Birde bize başka bir kuaförden şikayetçi olduğunu ve daha iyi ilgi istediğini söyledi. Bizde gereken özeni gösterdik. Parayı gönderecekmiş gibi yapıp iş yerimizden ayrıldı. 6 saatlik bir emeğimiz vardı. Emeğimizin hakkı yenildi. İyi niyetimizin kurbanı olduk" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI