Kültür Sanat Yoga Vakfı'ndan yoga severlere minik bir hediye

Yoga Vakfı'ndan yoga severlere minik bir hediye

20.06.2018 - 17:08 | Son Güncellenme:

Bu yıl 4’üncüsü gerçekleşecek Uluslararası Dünya Yoga Günü için çok özel bir program hazırlandı. Yoga Vakfı tarafından düzenlenen bu etkinlik, ücretsiz yogaseverlerle buluşuyor.

Yoga Vakfından yoga severlere minik bir hediye

Birleşmiş Milletler tarafından 2014 yılında ilan edilen ve 21 Haziran tarihinde, dünya genelinde 179 ülkede aynı anda kutlanan “Uluslararası Dünya Yoga Günü” için Türkiye’de de hazırlıklar tamamlandı.

Haberin Devamı

Yoga Vakfı tarafından organize edilen ve 21 Haziran 2018 Perşembe günü Akmerkez Üçgen Teras’da bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan “Uluslararası Dünya Yoga Günü” nde katılımcıları çok özel sürprizler bekliyor.

Mercan Dede Sürprizi

Yapımcılığı Yoga Vakfı adına Orkun Kargöz Genel Koordinatörlüğü Zuhal Ceran tarafından gerçekleştirilen bu anlamlı gün için Uluslararası alanda müziği duruşu ve gerçekleştirdiği birbirinden özel çalışmaları ile “Mercan Dede” de eşsiz müzik performansı ile sürpriz organizasyonun en özel dakikalarını tüm Yoga severlerle buluşturacak.

Ulusal ve uluslararası alanda başarılara imza atmış en özel isimlerin yer aldığı program akışında Esra Karaosmanoğlu, Ebru Şinik, Sara Pour, Göksel Karabayır, Dr. Dinç Yaylıer, Dr. Neslihan İskit, Güler Pınarbaşı, Derya Altunel, Adnan Çubuk, Orkun Karagöz, Mert Güler, Umay Uzay art, Zarife Doğan ve Hindistan konsolosu da konuşmasıyla gelen katılımcıları selamlayacak. Ayrıca Aslıhan Aksun ile mandala etkinliği ise gün boyunca devam edecek.

Haberin Devamı

İsimler, etkinlik alanında katılımcılara çok özel bilgiler, yoga etkinlik ve farkındalık sohbetlerİ ile önderlik ederek oldukça renkli ve özel bir akışı yoga meraklılarıyla buluşturulacaktır.

Uzun yıllardır bu alanda öncülük eden ve yoganın Türkiye’de ilk olarak başlamasını sağlayan ve yoga sistemini Türkiye’ye taşıyan Yoga Vakfı Kurucusu ve Başkanı Yogi Adnan Çabuk bu anlamlı günle ilgili olarak şunları dile getirdi:

“Yoganın aslına baktığımızda Patanjali’ ye göre Yoga sekizinci basamakta öğretilmelidir ilk altıncı basamak meditasyona hazırlıktır. Aydınlamaya, Nirvana’ya ulaşmak ise sekizinci basamak içindir.İşte bu muhteşem sistemin daha iyi ve doğru anlaşılması, bütün topluma mal olacak şekilde yayılması, bilhassa devlet okullarında öğretilmesi en çok arzuladığımız hayalimizdir. Yoga, bütün dünyada, okullarda öğretildiği taktirde savaşların biteceği ve dünyaya huzur ve sağlık getireceği kesindir. Yoga dünyamızın yeniçağa girişini hazırlamaktadır.

Biz de “Yoga Vakfı” olarak insanlığa hizmet düşüncesi ile yogayı yaymak ve tanıtmak İçin çalışıyoruz. Bu vesile ile “Uluslararası Dünya Yoga Günü” kutlamalarını insanlığın bir bayramı olarak görüyoruz. Dünya Yoga Günümüz kutlu olsun”

Haberin Devamı

21 Haziran 2018 Perşembe günü Akmerkez Üçgen Teras’da gün boyunca sürecek bu özel günde tek yapmanız gereken Matınızı alıp gelmektir.